Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııınaslında daha erken kalktık ama biirce hanımla uğraşmaktan anca gelebildim
bugun izmirden arkadaşlarım gelcek
çok mutluyem
kızlar benim boğazımda tam troidin orda bi şişlik var sanki.gerçi drum baktı bi şişlik hissetmiyorum dedi ama ben hissediyorum.benim gb olan var mı?
slm kızlar !
nihayet yavruma kavuştum..
28_10-2010 st 14:38 de 3150 gr 52 cm kerem yiğitimiz normal doğumla artık aramızda.........
kuzuma maşallah....![]()
slm kızlar !
28_10-2010 st 14:38 de 3150 gr 52 cm kerem yiğitimiz normal doğumla artık aramızda.........
kuzuma maşallah....![]()
slm kızlar !
kuzuma maşallah....![]()
slm kızlar !
kuzuma maşallah....![]()
gözünaydın cnm allah analı babalı büyütsünslm kızlar !
kuzuma maşallah....![]()
selam kızlar doğumdan beri giremedim malesef evde net yok anneme inmek durumundayım. oğlumda bende çok iyiyiz şükür. doğumum çok rahat geçti epidural sezeryan oldum. çok iyidi oğlum 3500 gr 50 cm doğdu. bende şu an neredeyse aldığım tüm kiloları vermiş durumdayım 2 kilocuk kadar kaldı. oğlum gazlı baya gündüzleri ağlasada gece maşallahımız var emip uyuyoruz. şimdilik benden bu kadar eve çıkmam lazım. dr u aramak için aşağı inmiştim. oğluşumun göbüşü kanıyor hafif k vitamini yapıldı ama yinede var gibi p.tesi gidicez bakalım. hepinizi çok çok öpüyorum
slm kızlar !
kuzuma maşallah....![]()
kızlar benim sütüm yetiyormu yetmiyormu anlayamıyorum ben.göğüslerim boş gibi sanki yumuşak.bebeğim ilk emerken ağzının kenarından süt akıtıyor ama bir kaç saniye sonra sanki boş çekiyor.süt sağma makinemiz var onunla sağdığımdada 1 tatlı kaşığı ancak çıkıyor.off ne yapcam ben yaw.nasıl anlayacam
kızlar benim sütüm yetiyormu yetmiyormu anlayamıyorum ben.göğüslerim boş gibi sanki yumuşak.bebeğim ilk emerken ağzının kenarından süt akıtıyor ama bir kaç saniye sonra sanki boş çekiyor.süt sağma makinemiz var onunla sağdığımdada 1 tatlı kaşığı ancak çıkıyor.off ne yapcam ben yaw.nasıl anlayacam