bu arada nevyas lısteyı duzenlemıssın guzel olmus. gercı asagılardayım ama:):) zaten yanlıs benımkı. tam bı rayına gırsın duzelttırırım sana.
Günaydın kızlar nasılsınız..
Nevyas listeyi güncellemişsin canım iyi olmuş..İlk tahmin kız demek ne güzel allah kucağına almayıda nasip eder inş.
Son sata göre listeledim canım doğuma göre değil :) ama baya temizlendi birkaç isim daha var bakalım biraz daha bekleyip onlarıda silicem ..
Benim randevum 6 nisan bakalım bebiş kendini gösterecekmi?
liste süper gözüküyooya bi elatın da su hamilelik cetvelinden babada yapın nolur ben beceremedim ya.(
liste süper gözüküyooya bi elatın da su hamilelik cetvelinden babada yapın nolur ben beceremedim ya.(
Benim randevum 6 nisan bakalım bebiş kendini gösterecekmi?
Son sata göre listeledim canım doğuma göre değil :) ama baya temizlendi birkaç isim daha var bakalım biraz daha bekleyip onlarıda silicem ..
Kaç haftalık oluyorsun o zaman çikolata falan diyorlar ama ben yemedim bişey gösterdi yaramaz :)) Bi kızın var sanırım birde oğlun olur inşallah..
günaydınn kızlarrrr
nevyas ben nerdeyım canım yaa sat16 ocaktı benım benı unutmuşun:gitme::gitme:
gunaydın. yarını bekleyen anne:):)
günaydınn kızlarrrr
nasılsın canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Bugün 10 hafta 3 günlük oldum canım ozaman 12 haftalık olcam...Çikolata bide bol su içilmesi gerekiyomuş ki bebek hareketlensin..
Evet kızım var bakalım bu ne olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?