2010 Ekim Anneleri

bu arada nevyas lısteyı duzenlemıssın guzel olmus. gercı asagılardayım ama:):) zaten yanlıs benımkı. tam bı rayına gırsın duzelttırırım sana.

Son sata göre listeledim canım doğuma göre değil :) ama baya temizlendi birkaç isim daha var bakalım biraz daha bekleyip onlarıda silicem ..

Günaydın kızlar nasılsınız..

Nevyas listeyi güncellemişsin canım iyi olmuş..İlk tahmin kız demek ne güzel allah kucağına almayıda nasip eder inş.

liste süper gözüküyoo ya bi elatın da su hamilelik cetvelinden babada yapın nolur ben beceremedim ya.(

Kaç haftalık oluyorsun o zaman çikolata falan diyorlar ama ben yemedim bişey gösterdi yaramaz :)) Bi kızın var sanırım birde oğlun olur inşallah..

Bugün 10 hafta 3 günlük oldum canım ozaman 12 haftalık olcam...Çikolata bide bol su içilmesi gerekiyomuş ki bebek hareketlensin..

Evet kızım var bakalım bu ne olacak canım

Bugün 10 hafta 3 günlük oldum canım ozaman 12 haftalık olcam...Çikolata bide bol su içilmesi gerekiyomuş ki bebek hareketlensin..

Evet kızım var bakalım bu ne olacak canım

Ben 12+3 de öğrendim canım doktor kesin demedi ama bana kesindir gibi geliyor sonuçta ayırt edemese söylemezdi sanırım..Sende kesin olmasada öğrenebilirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…