ah canım gözün aydın.nasıl aldın hemen sonuçları çok sevindim senin adına darısı başımıza inşaallah
evet talım kan aldılar..bi de bebeğin ense boşluğunu ölçtü..sonra labaratuardan sonucu bekledik..çok şükür iyi çıktı..sizede dua ediyorum...
canım aynı şekilde bende de var............aslında alerji var bende ondan zannediyordum ama değil..........çünkü çok fazla ve normaldede oluyor..........bazen kalabalıkta oluyor utanıyorum yaa
bende sadece bende var sanıyodum yaa, sorarken bile sormasammı acaba diye tereddüt ettim ama,herkeste varmıs, kesin hamilelikten demekki :))
benım kontrollll:):) ya 30 martta gıdıcem ya da 2 nısan bakalım.
hamilelik bazı bayanlarda hapşırma, burun akıntısı, gözlerde yaşarma gibi şeylere neden olabiliyormuş ama kesinlikle tutmamak gerekliymiş.hatta kendinizi saglam bir yere alıp oturarak hapsırmalıymısneden böyle oluyoruz ki?
sende öğrenirsin inşallah o zaman cinsiyetini
bende sadece bende var sanıyodum yaa, sorarken bile sormasammı acaba diye tereddüt ettim ama,herkeste varmıs, kesin hamilelikten demekki :))
POZİTİF TEST VARLIĞINDA NE YAPILMALIDIR?
İkili testin pozitif çıkması mutlaka bebekte kromozom bozukluğu olduğu anlamına gelmez. Pozitif test sadece o bebekte riskin yüksek olduğunu ve tanıya yönelik ileri tetkikler yapılması gerektiğini belirtir. İleri tetkikler ile kastedilen detaylı ultrasonografi, koriyon villus örneklemesi ve amniyosentezdir. Sizin için hangi testin uygun olacağına doktorunuzla birlikte karar vermeniz gerekir.
ben bu testlerin hicbirisini yaptırmak istemiyorum kızlar, haklarında cok şey duydum( sonuc iyi cıkınca iyide ya kötü cıkarsa, doğana kadar ne cile ceker insan. güvendiğim bi dr, ablamın dr'u ,sadece doppler yaptır istersen demiş. onunla bütün organlara bakıyolarmıs ve bi sorun varsa ona göre tedbir alabiliyomussun..
bir kaç tane oran var..ama asıl olan 1:4109 sanırım..
bende dun aksam 8 de uyuya kaldım yatakta sabahda 10 da kalktım
olabilir canım baksana nerdeyse herkeste var...........kızlar sizde halsizlik varmı peki ben dün mesela saat 8 de uyumuşum hiç kalkamıyorum bile
aynen canım ama ben iş için 7 de kalkıyorum oda zar zor...........belki seninki de erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?