nevyas benim bilhassa sağ gögüs ucu çıban gibi sızlıyor. mahvetti beni dün gece hiç uyumadım sizmdi yine sızlamaya başladı.. eşimle yatakları ayırdım dün itibarı ile. bu gögüsle sağa sola dönmek bile öldürüyor beni..
mide bulantım yok ama halsizlik bende de var. uyku düzenim bozuldu. geceleri uykum gelmiyor gündüzleri uyumak için ölüyorum..
Allah kabul etsin hayatım okumanı ama senden başka yapabilecek kimse yokmuydu? zorunlu olarak seninde bir koşuşturman olacak. durumun belli. keşke hiç yoktan bir kaç hafta daha bekleseydin..
kızlar hepinizden önce ben gidiyorumve ilk haftalar bende olmuştu ama şimdi okadar yok sadece ucları kaşini acisi yok sizinkide geçer mutlaka...Göğüs sızlamaları bendede var yatarken özellikle sağa sola dönemiyorum eşimin kazayla eli değse nasıl sızlıyor :))
cnm kese 1000 üzerindeyken gözükmesi gerekiyo benim degirim 6459 du kesemi gördğümde çok küçüktü bence şimdiden kendini endişeye verme cnm hayırlısı olsun dedi zaten ilk haflaarda dr hiç biri umutlu konuşmuyokii benim kesem göründüğü hallde bir hafta sonra gel bakalımki saglilli bir gebelikmi degilmi ozamn karar veririz demişti...E-pack canım orda msıınnn özelden de mesaj yazdım sana bakar mısın????
Kızlarr banaaa yardım edecek biri yok muuuuu![]()