2010 Ekim Anneleri

süper olmus hehehehe

Hoşbuldum kızlar :) minnoşum iyidir inşallah cumartesi göreceğim kızımı ya bu arada bebişler hep erkek benim çiçeğim bu kadar böcüğün yanında yalnız kaldı :ecrin_bebek:

böcüklerin arasın da bir çiçeekkkkkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkek patlaması olucak sanırım böyle giderse : )))))))))

kıslar ben saat 2 de bebegımı gormeye gıdıyorum:)))))

kıs hani sen 8nisan da gidecektinnnnn

bızım buraya ssk hastanesı çok yakın gebe polıkınlıgıne bı bakayım dedim genelde hep doludur baktım 16 tane bosyer var:))
hmen aldım randevuyu ınsallah ıyıdır kuzummmm

oh ohhh ohh hadi iyisinnnn :))))))
iyidir insallah gönlünü ferah tut kuzuum.

benim bugun bacaklarım cok agrıyo neden acaba ya :S var mı bacak agrısı olanlar ?

canlar hasta değilim sadece boğazım ağrıo. üşümüyorum üşütmüyim die banyo bile yapmıom yapacağımdada elektrikliyi açıyorum odayı iice ısıtıyorum ah ah bu arada bebişini görcekler hadi hayırlısı bakam bende dayanamıcam heralde devlet hastanesine gideyim diom bir hafta sonra

Esracım güzel haberlerle dön inşallah..Bende aradım az önce randevu için cumartesi yokmuş doktorum cuma akşam aldım ama eşim yetişemez sanırım cinsiyeti için gittiğimdede yoktu yanımda

Esracım güzel haberlerle dön inşallah..Bende aradım az önce randevu için cumartesi yokmuş doktorum cuma akşam aldım ama eşim yetişemez sanırım cinsiyeti için gittiğimdede yoktu yanımda

saol canımmm aminnn
bende hiç eşimle gidemıyorum doktor hafta içi oldugu için sadece resmını goruyor
o ıyı olsunda napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…