sabah gördüm onu benn bir ara. Misafiri gelicekmiş aksama kadar gelemem yazmıştı.
öyle yapcam artıkııınn bak yaptıım nasıl olmuş muu :kedi:
sagol canııımmmm erkek anası olacam inşallah bununda ayrı bir havası var canıımm kaydirigubbakcemile3
hosgeldin cnm.
aman dikkat et bende de kaç haftadır öksürük var geçmek bilmedi. sıcak tut kendini sıcak birseyler ic dinlen bolbo.
Hoşbuldum kızlar :) minnoşum iyidir inşallah cumartesi göreceğim kızımı ya bu arada bebişler hep erkek benim çiçeğim bu kadar böcüğün yanında yalnız kaldı :ecrin_bebek:
kıslar ben saat 2 de bebegımı gormeye gıdıyorum:)))))
yaaaaa nasıl oldu 8 nisanda gidicem diyordun
amanınnn ohhh hadi bakalımm bgnmüyüd şafak 8 di kız:hulya:
kızlaaaaaaaaaaaaar boğazım ağrıo :'(
bızım buraya ssk hastanesı çok yakın gebe polıkınlıgıne bı bakayım dedim genelde hep doludur baktım 16 tane bosyer var:))
hmen aldım randevuyu ınsallah ıyıdır kuzummmm
şafak yine dokuzzzz bu oyle ekstradan hehehee
Hoşbuldum kızlar :) minnoşum iyidir inşallah cumartesi göreceğim kızımı ya bu arada bebişler hep erkek benim çiçeğim bu kadar böcüğün yanında yalnız kaldı :ecrin_bebek:
benim bugun bacaklarım cok agrıyo neden acaba ya :S var mı bacak agrısı olanlar ?
:1hug:
ohh hadi bakalımmmm valla en çok dra giden sensin içimizde ohh maşallah size hayırl ı haberlerle dön inş. cnmcm
ınsan korkak olunca boyle oluyor hayırlısı ınsalllah iyidir yavrum
ALLAHA EMANET
ohhh yaa ıyısın valla..benımde kadın dogumcu yhanında calısan hemsıre ark.var bende onamı gıtsem caktırmadan acep
olurmu öle şey ferah tut kalbini iydir minnoşun inş.:Saruboceq:
Esracım güzel haberlerle dön inşallah..Bende aradım az önce randevu için cumartesi yokmuş doktorumcuma akşam aldım ama eşim yetişemez sanırım cinsiyeti için gittiğimdede yoktu yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?