• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

nasılsınız kızlar sabahları çok güzel ya ağrısız kalkıyorum biraz iş yapınca ağrım başlıyo şimdiye kadar olmadığına göre mide bulantıları olmaz dimi inşallah bilginiz varmı hepimiz yeniyiz ama

bu göğüs ağrısı hiç geçmicekmi adet olmama 10gün vardı ağrımaya başladı 5günüm geçti hala acıyo normalde adet olunca geçerdi hemen oyy taş gibi ha nası acıyo

bu göğüs ağrısı hiç geçmicekmi adet olmama 10gün vardı ağrımaya başladı 5günüm geçti hala acıyo normalde adet olunca geçerdi hemen oyy taş gibi ha nası acıyo

benım de var gogus agrım ama dokundugum zaman agrıyo. mıde bulantısı bende de yok hala buguntam 6 haftalık olduk:)

mrb arkadaşlar
bulantı falan bende de yok henüz inş.da olmaz
sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz

öncelikle inşallah sağlıkla kucağınıza alırısnız bebişlerinizi canım göğüs ağrısı yaklasık bi 3 ay sürüo ama ilk bastaki kadar şidettli değil birazdaha az ama sürekli kalıo yani 3 ay daha sonra bi iki ay rahatsın sonra yine başlıo ama bu sefer sızlama seklinde oluo mide bulantısı 3 ay gecene kadar belli olmaz 3 aydan sonrada son 3 ayında yine olma ihtimali var hepinize güsel hamilelik diliyorumopuyorumnanaktan

benim annem hamile kaldığımı öğrendiğinde zaten yanımdaydıda inşallah bulantın olmaz sende günüm geçtiği an bulantıdan kendime gelemiyodum dedi inşallah anneme çekmem
kızlar karnım aç fakat canım hiç bişe yemek istemiyo

benim annem hamile kaldığımı öğrendiğinde zaten yanımdaydıda inşallah bulantın olmaz sende günüm geçtiği an bulantıdan kendime gelemiyodum dedi inşallah anneme çekmem

benimde bulantı yok canım ama maaşallah iştah yerinde

ben sımdı yedım. annemın de erkek kardeslerımde 20 gunluk hamıleyken bende 40 gunluk hamıleyken baslamıs bulantısı ve cok kotu ecırırmıs. kızlar genelde anneye ceker bu konuda derler ben 42 gunumdeyım tık yok::))

şimdi farkettimki açlıktan midem bulanıyo benim az önce midem hafif bulanıyodu folik asidi içmek için 4tane badem yedim hafifledi şimdide 4kayısı yedim kalmadı bişe

Back
X