şimdi farkettimki açlıktan midem bulanıyo benim az önce midem hafif bulanıyodu folik asidi içmek için 4tane badem yedim hafifledi şimdide 4kayısı yedim kalmadı bişe
yeteri kadar yememıssın yıne de:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi farkettimki açlıktan midem bulanıyo benim az önce midem hafif bulanıyodu folik asidi içmek için 4tane badem yedim hafifledi şimdide 4kayısı yedim kalmadı bişe
Bana da hamilelikten önce vermişti doktorum hamile kaldıktan sonrada 3 ay devam dedi günde 3 tane verdi..Sizlerde ihmal etmeyin arkadaşlar..
bana doktorum sadece megadyn verdi yeter mi acaba kızlar yaa
günaydın kızlar
bende sanırım bu topicteyim
bugün idrar testi yaptım veeee
pozitif çıktı
en son adet tarihim 6 ocak
ekimde olcak dimi bebeğim
bana neden vermedi folık asıt acaba ya bi telefon acsammı doktoruma
senınkı de vıtamın sonucta. ben 3 ayrı ılac kullanıyorum ama 2 tanesı dusuk rıskım oldugu ıcın. yoksa bana da bı tek folık asıtı vercektı.
sat 28 aralıkekim 4 2010
allahın ıznı ıle bebegım elımde
selam kızlar,
okuduklarıma göre hepiniz çok iyisiniz.alkisalkisalkis
iştahım bir arttı sormayındelikafadulden
henüz doktora gitmedim.Doktorumla yalnızca telefonda görüştüm beklenen regl üzerinden 10 gün geçince gel hem keseyi hemde kalp atışlarını görelim dedi.
ya benim folik asid kocaman bişe hemde 3tane demiş doktor pembe ambalaj bide tablet değil kapaklı kutu içinde bilmiyorumkismile
selam kızlar,
okuduklarıma göre hepiniz çok iyisiniz.alkisalkisalkis
iştahım bir arttı sormayındelikafadulden
henüz doktora gitmedim.Doktorumla yalnızca telefonda görüştüm beklenen regl üzerinden 10 gün geçince gel hem keseyi hemde kalp atışlarını görelim dedi.
ne güzel sana 10 gün demiş bana15 gün dedi meraktan yerımde duramıyorum