benımkı vajınalde gozukmustu ama 5+2 ıdı. sat 5 ocaktı sanırım senın.
balum sence neden kiminde kese hemen görünüyor kimindede daha geç görünüyor bunun geç döllenmeye ilgisi varmıdır sence:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkı vajınalde gozukmustu ama 5+2 ıdı. sat 5 ocaktı sanırım senın.
sahimi ??inşallah evlilik yıldönümünüze denk gelir.bu arada merhaba sevgi bebeğin kaç haftalık canım...
4+2 cnm. daha adetim gelmeden idrarda göründükandada 1216
erken gebelik olmuş olabilir dediler. erken gıdakladım galiba
![]()
balum sence neden kiminde kese hemen görünüyor kimindede daha geç görünüyor bunun geç döllenmeye ilgisi varmıdır sence:uhm:
begum05 canım şimdi gördüm benim bilgisayar arada coşar yazılanı görmem.... hoşbulduk geç oldu amaopuyorumnanaktan
benimde doktorun demesine göre4.5 haftalık..değerlerim şöyle:ilki:147 dört gün sonra:1163 iki gün sonra:3242 ye çıktı...bakalım artık...pazarteside doktora gidecem kese için görünecekmi acaba...çok ta endişeliyim...ne olacak diye...
benimde sat 5 ocak....senin ki kaç haftalık acaba???
ne düşünürsen o olur cnm moralini bozma iyi şeyler düşün
teşekkürler sevgi bakalım değerlerim gereğinden fazla katlanarak gidiyo..ondan endişeliyim en çok??
sağlık ocağındaki doktorda bana öyle demiştikorkma en kotu ıhtımal ıkızın olur:):)
bence ıkız senınkı:) ay dusunsene bırı kız bırı erkek ayyyy.:):) saglıklı olsun da bız annecıkler onu ıstıyoruz.zaten doktorun da şüphesi bu yönde...hayırlı allahtan..
seninki ikizmi yoksa balum??