kıslar bugun doktora gittim keseyi gördüm sata göre 6 haftalık ama doktor döllenmeden dolayı 5 haftalık dedi,kanamam akıntı şeklinde hala devam ediyor napıcam bilmiyorum.
kendine dikkat et tatlım bol bol dinlen
hiç bir iş yapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar bugun doktora gittim keseyi gördüm sata göre 6 haftalık ama doktor döllenmeden dolayı 5 haftalık dedi,kanamam akıntı şeklinde hala devam ediyor napıcam bilmiyorum.
nasılsınız kızlar
canım üşütmedim de anlamıyorum ben yaa şu anda ayagımın altında elktrkli soba yanıyor piştim artık
selam kızlar, bende bugün itibari ile, 5 hafta 1 günlük bebiş sahibiyim...
ekimde anne olucam inşallah...
tebrikler :hooray:
sağol canım, kızlar ilk kontrollerde yeme- içmeden başka bişey anlattı mı mi dr. size??
bana mesela havuz 4 ay yok dedi... saç boyası deyincede, saçının rengi çok güsel dedi adam ya :)))):dance:
merhaba kızlar bence bebek düşecekse başlarda düşsün sonra daha kötü oluyor ben 13 sene bekledim geçen sene şubatın 20 sinde doğuma bir hafta varken bebeğimi kaybettim tosun gibiydi 3 kilo 600 gramdı şimdi yine hamileyim ama korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye onun için allahtan hayırlısını isteyin
merhaba kızlar bence bebek düşecekse başlarda düşsün sonra daha kötü oluyor ben 13 sene bekledim geçen sene şubatın 20 sinde doğuma bir hafta varken bebeğimi kaybettim tosun gibiydi 3 kilo 600 gramdı şimdi yine hamileyim ama korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye onun için allahtan hayırlısını isteyin
slm kızlar sevgi t,cker yapıcam ama tam dr gebelik var desin o zaman
kızlar ben dün dr a gittim satım 7 ocak 10 şubatta idrada anında net çift çizgi çıktı kandada pozitif (değer bakmadılar) dünde dr agittim vaj.ult baktı önce bişey yok göremiyorum dedi eyvahedigeldismile sonra he şurda bir karaltı var ama bilmem ki kesmi dedi dış yada boş gebelik olabilir dedi sonra tahlil yaptık 2281 çıktı vaj.ult zor gözüken 2281 olurmu herkes fazla diyorr siz ne diyorsunuz sizin nasılsı pzt tekrar gel netleştirelim dedii
hehe doktorun alemmişbana diemez kapalıyım
bende perşembe gidicem cnm. doktora neler sormalıyım gerçi o bi çoğunu söyler zaten dime.
öyle canim kalp atisini duymadan zaten inanmam diyor hamile olduguna:)
bende hala mide bulantısı yok ve dilerimde olmaz
sadece baş dönmelerim başladı
eşine gelince şimdi bence oda şokta üzme kendini tatlım
hos geldin canim güzel hamillik gecirmen dilegiyle canimselam kızlar, bende bugün itibari ile, 5 hafta 1 günlük bebiş sahibiyim...
ekimde anne olucam inşallah...
tabiki moral en güzeli.doktor secimi de cok önemli bende sansliyim.benimde kadin doktorum cok ii herseyimi konusabiliyorumo kadar pozitif doktorum var ki, ve bu o kadar önemli kii!! benim 11. haftada cordon villus biopsisis yaptırmam lazım. bebeğin eşinden parça alınacak. genetik inceleme için. eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız. bebeiş %25 hasta olabilir... bana yok öyle bi oran dedi...8 ay her şey yolunda gidecek dedi elimi tuttu... ayyyy nasıl moral verdi anlatamam...![]()
pembedana hosgeldınnn:)