• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

canım üşütmedim de anlamıyorum ben yaa şu anda ayagımın altında elktrkli soba yanıyor piştim artık

dinlen canım. benimde temizlik yapmam lazımdı ama hiçbirşeye dokunmuyorum. hiçbişi bebişlerimizden daha önemli değil. bu arada benimde kasık ağrılarım azaldı :(

kıslar bugun doktora gittim keseyi gördüm sata göre 6 haftalık ama doktor döllenmeden dolayı 5 haftalık dedi,kanamam akıntı şeklinde hala devam ediyor napıcam bilmiyorum.

canım benimde içerde kanamam olduğunu gördü dr. hemen progesteron ölçümü yaptılar. sonra yüksek çıkınca sorun olmaz dedi. bi sende baktırsaydın, iğne vey jel veriyorlarmıış zaten, bebiş iyi tutunsun diye...

merhaba kızlar bence bebek düşecekse başlarda düşsün sonra daha kötü oluyor ben 13 sene bekledim geçen sene şubatın 20 sinde doğuma bir hafta varken bebeğimi kaybettim tosun gibiydi 3 kilo 600 gramdı şimdi yine hamileyim ama korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye onun için allahtan hayırlısını isteyin

sağol canım, kızlar ilk kontrollerde yeme- içmeden başka bişey anlattı mı mi dr. size??
bana mesela havuz 4 ay yok dedi... saç boyası deyincede, saçının rengi çok güsel dedi adam ya :)))):dance:

hehe doktorun alemmiş :D bana diemez kapalıyım :D bende perşembe gidicem cnm. doktora neler sormalıyım gerçi o bi çoğunu söyler zaten dime.

merhaba kızlar bence bebek düşecekse başlarda düşsün sonra daha kötü oluyor ben 13 sene bekledim geçen sene şubatın 20 sinde doğuma bir hafta varken bebeğimi kaybettim tosun gibiydi 3 kilo 600 gramdı şimdi yine hamileyim ama korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye onun için allahtan hayırlısını isteyin

nedeni belli miymiş canım düşüğün peki??? ne dedi doktorlar?

cnm çok zor olmalı :( geçmiş olsun. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

slm kızlar sevgi t,cker yapıcam ama tam dr gebelik var desin o zaman
kızlar ben dün dr a gittim satım 7 ocak 10 şubatta idrada anında net çift çizgi çıktı kandada pozitif (değer bakmadılar) dünde dr agittim vaj.ult baktı önce bişey yok göremiyorum dedi eyvahedigeldismile sonra he şurda bir karaltı var ama bilmem ki kesmi dedi dış yada boş gebelik olabilir dedi sonra tahlil yaptık 2281 çıktı vaj.ult zor gözüken 2281 olurmu herkes fazla diyorr siz ne diyorsunuz sizin nasılsı pzt tekrar gel netleştirelim dedii

tatlım korkutmak istemem seni ama, vaj. ultrasonda görünmesi lazım. bende 5 hadtalık diye gittim ama hemşire bile vajinal lazım, görünmez diye beni hazırldı... umarım herşey dilediğin gibi güsel olur, bebişte annesine şaka yapıyordur. saklanmıştır... zaten o kadar minikler ki, 3-4 mm boyunda portakal çekirdekleri....

hehe doktorun alemmiş :D bana diemez kapalıyım :D bende perşembe gidicem cnm. doktora neler sormalıyım gerçi o bi çoğunu söyler zaten dime.

o kadar pozitif doktorum var ki, ve bu o kadar önemli kii!! benim 11. haftada cordon villus biopsisis yaptırmam lazım. bebeğin eşinden parça alınacak. genetik inceleme için. eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız. bebeiş %25 hasta olabilir... bana yok öyle bi oran dedi...8 ay her şey yolunda gidecek dedi elimi tuttu... ayyyy nasıl moral verdi anlatamam...:nazar:

bende hala mide bulantısı yok ve dilerimde olmaz
sadece baş dönmelerim başladı
eşine gelince şimdi bence oda şokta üzme kendini tatlım
öyle canim kalp atisini duymadan zaten inanmam diyor hamile olduguna:)

selam kızlar, bende bugün itibari ile, 5 hafta 1 günlük bebiş sahibiyim...
ekimde anne olucam inşallah...
hos geldin canim güzel hamillik gecirmen dilegiyle canim

o kadar pozitif doktorum var ki, ve bu o kadar önemli kii!! benim 11. haftada cordon villus biopsisis yaptırmam lazım. bebeğin eşinden parça alınacak. genetik inceleme için. eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız. bebeiş %25 hasta olabilir... bana yok öyle bi oran dedi...8 ay her şey yolunda gidecek dedi elimi tuttu... ayyyy nasıl moral verdi anlatamam...:nazar:
tabiki moral en güzeli.doktor secimi de cok önemli bende sansliyim.benimde kadin doktorum cok ii herseyimi konusabiliyorum

merhaba bende ekim annes olacağım inşallah ilk sayfadan beri hergün düzenli takip ediyorum. ama ben keseyi göreyim öyle katılayım dedim herkese hayırlı olsun allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah benim yaşım 26 son adet 29 aralık kilo 80 6 hafta 4 günlük hamileyim ama belim ok ağryor sizdede varmı aynı şikayet bel ağrısı bu haftalarda normal mi acaba benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı haliyle tedirgin oluyorum

Back
X