• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

balsurat gozun aydın canım balum senın cınsıyet bellı oldu demek ozaman benımde bellı olur salı gunu gıttgımde .......onlıne olan arkadaslar nasılsınız
buarada mılupaya uye oldum bana hamılleık oncesı ve dogum dogum sonrası ıcerıklı bı kıtapcıkla bebek sampuanı ve pısık kremı ıslak mendıl gondermısler sızde uye olun kızlar

mılupaya bende 2 hafta önce uye olmustum daha bısey gelmedı

4322.jpg

Kızım nanik yaparken doktorumuz hemen bu anı görüntüledi :)) Maşallah deyin kızıma :)

ay maşallah diyim öncelıklee:nazar:duygulandım ınann...bende hep kız hissediyorum inşallah benımde kızdır tabı once saglıklı olsunda...ayy benım bebişimde iki hafta sonra böle mi olcekk ayyyy:dance:

bugun möaasallah deyım bulantı hapını ıcmedım kendımı denemk ıcın daha bı belırtı yok umarım olmazda

geçsin artık bulantılarınız :D dün çok patates kızartmasından bahsettiniz sabah sabah kızartma yiyom :D

hosgeldiniz yeni gelenler a.s.
bende kahvaltı hazırlıyorum patates kızartıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar dün akşamdan beri kızartma yiyorum herkes kızartmadan bahsediyor nedense herkes aynı şeylere mi aşeriyor ne

Günaydın kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin evlatlarını :)

Back
X