• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

yok canım ya ben nerde bahsedecem.kızlar bahsetti.ben sabah peynir ekmek yedim sadece.bulanmıyım diye ama o da olmadımafoldumben

Canım benımde bulantılar var dr verdııgı ılacı ıcmedımde :( kendı yöntemlerımle sakızı deneyım dedım dün aksam çıkarıcaktım tatsız sakız attım sankı ıyı geldıı..sabah kahvaltıdan sonrada kötu oldumm yıne sakız attım ıyı gelıyor gıbı dene bak sende :çok üzgünüm:

Dün sağlık ocağında kayıt yaptırdım .tansıyon .kılo vs ölçüm yaptılar..5.ayda tetonoz aşısı olucak dedıı sızın bılgınız varmı bu konuda :( ya ben 3 lu test ve tetenoz aşısı haftasında sehır dısında olabılır orda yaptırsam olmazmiki

burcixx gözünadın canım bebegını görmüşsün ınsalh bır daha gıttıgınde cınsıyetını öğrenıcen artık :)

YuKARDA patates kızartması kokuları alıyorummmm ..Kızlar yaglı ağır gelmıyormu migdenizee sanırım bulantılarınız geçtıkten sonra baslanıdınzz. en sevdıgım yemegı yemıyorum :( ağır gelır dıe

Dün sağlık ocağında kayıt yaptırdım .tansıyon .kılo vs ölçüm yaptılar..5.ayda tetonoz aşısı olucak dedıı sızın bılgınız varmı bu konuda :( ya ben 3 lu test ve tetenoz aşısı haftasında sehır dısında olabılır orda yaptırsam olmazmiki

bende bir haftaya kdr gitçem sağlık ocağına hamileliğimi öğrenir öğrenmez gidip kayıt olmuştum ama hiç öyle bişi demediler. belki bu gidişimde söylerler.

kızlar napıyosnuzzz biz geldik doktordan:D baslamış kıpırdamaya 9+4 gün yine aynı bi hafta geride gec döllenmemiş 2.80 boyu normal demi iki hafta sonra tetrar gitcez 2 test yapılcak

bende bir haftaya kdr gitçem sağlık ocağına hamileliğimi öğrenir öğrenmez gidip kayıt olmuştum ama hiç öyle bişi demediler. belki bu gidişimde söylerler.
evet onlar arayıp bılgılendırıcekmıs bızleri olumunekankayizsmile
kızlar napıyosnuzzz biz geldik doktordan:D baslamış kıpırdamaya 9+4 gün yine aynı bi hafta geride gec döllenmemiş 2.80 boyu normal demi iki hafta sonra tetrar gitcez 2 test yapılcak

maşallahh gözünaydın aynı bıızım bebişlerin boyu :D

selam kıslar
nevyascım gozunaydın canım darısı basımıza ınsallahhh
bende bugun doktora gıttım dıkıslerı almadı yıne crsamba cagırdı

benim kuşlarda ii çalışıo. bi tane yumurta vardı 3 tane olmuş :)

Ayy kuşların mııı varr : ))))))
muhabbet mi ? benimde var bir oglum 1aylıkken almıstık simdi 1yasında neredeyse :) çiftleştirmek istiyordum yanına eş alıcaktım bebek geldigini ogrendik kaldı öylece. Şimdi kara kara bebiş oldugun da napıcam onu düşünüyorum kıyamıyorum da oglum o benim çok seviyorumm mafoldumben

günaydın kızlar
ne güzel bebşlerimz büyüyor
benim hala aklımda bebeğimin ultrason görüntülerii

nevyas gözün aydın,maşallah kızına:)) kızlar benim hafif sağ kasığımda batmalar oluyo,sizde yaşıyo musunuz böle bişey..

Back
X