mrb arkadaşlar.
mrb gönülçelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar.
canim benimki 5 haftada basladi ve 10 haftalikken bitti sükür.bazen ara ara yoklasada dayanilmiycak gibi degilkızlar 4 buçuk haftalık gebeyimm
şuan hiçn
bişi hissetmiyorumm
nezaman başlıyoo bulantılar kaçıncı haftada
cümlemizden canim benim imzan kendi kendine degiscek sen birsey yapmiycanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa feyza çok sağoll çok güzel olmuşş imzamnnnnnn
ALLAH razı olsun sendennnn
evet canim en iyi biberon aventin hem gazdayapmiyor ona göre uc kismi ayarlanmis.bende onun setini alcam insallahben arastırdım en ıyı bıberon ve emzıkler nuk ve aventın mıs cam kalıtesındeymıs uretımı
kiz daha gecmedi mi???bugun möaasallah deyım bulantı hapını ıcmedım kendımı denemk ıcın daha bı belırtı yok umarım olmazda
oyy masallah canim benim.aslinda 14 haftalisin niye söylemiyorlarsa.valla gitiginde bu sefer sormuycam doktoara sankim gördü demedi.aslinda iyi oldu ya erkek dedip kiz kiz deyip erkek cikmaktansagunaydin herkese...
ben dun bebegimi gordummmm.. zipzip zipliyordu.. ama cinsiyetii soylemedii yaaaa
merhaba hos geldinnnmrb arkadaşlar.
göbekleriniz çıktı mı kızlar,benim dış göbeğim geniş heralde,kumaşların fermuarı kapanmıyo artık sıkıyo beni..alışveriş zamanım geldi,çok erken gibi geliyo bana ama ???
göbekleriniz çıktı mı kızlar,benim dış göbeğim geniş heralde,kumaşların fermuarı kapanmıyo artık sıkıyo beni..alışveriş zamanım geldi,çok erken gibi geliyo bana ama ???
ben hep kestim taytlarimi pijamalarimi felan... 12 . haftada yukari cikiyor kese... o zaman rahat ediyosunn..
ben hep kestim taytlarimi pijamalarimi felan... 12 . haftada yukari cikiyor kese... o zaman rahat ediyosunn..
ayy inşallah,burcixx kasıklarında hafif ağrılar hissettin mi hiç,genişlememi oluyo nedir,huzursuz ediyo beni bu ağrılar..
o kasik agrilari cok normalllll.. rahim agzi buyuyor ve doguma hazirlaniyor...
benimde karnim genisledi.olmuyor etekler bol gelen potolan bile dügmesi zor oluyor.ben aladim bir kac hamis kiyafeti bile.pijamalari zaten bol severim bol alirdim.rahat edeyim diye onlar iyi simdilik.
ic camasiri alcam hamisler icin.olmuyor onlar.sütyen kullanmiyorum evin icinde uc kisimlarim hala cok aciyor.
Ayy kuşların mııı varr : ))))))
muhabbet mi ? benimde var bir oglum 1aylıkken almıstık simdi 1yasında neredeyse :) çiftleştirmek istiyordum yanına eş alıcaktım bebek geldigini ogrendik kaldı öylece. Şimdi kara kara bebiş oldugun da napıcam onu düşünüyorum kıyamıyorum da oglum o benim çok seviyorumm mafoldumben