• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

taytlarin on taraflarini kestimm :)) acik secik dolaniyorum :))) hamile kiyafetleri almaya carsiya cikmaya basladigimda baslicam insss... su sikintilarim bi gecsee bi oohh desemmmm...

merhaba arkadaşlar ne güzel hepiniz güzel haber alıyorsunuz inşallah bende güzel haberler alırım nevyas gözün aydın maşallah bebeğine kız olduğu kesinleşti bir prensesin olacak inşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşalah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

ne sıkıntısı,bulantı mı yoksa..

bulanti, istahsizlik, aglama krizleri, fenalik hissi, bas agrisi, g.t agrisi ;)) ne ararsan varr :)) dun doktora dedim boyle boyle... tam bir hamilesin dedi bana.... offffffff 4. ayin basinda bitiyomusss allahim hayirlisiyla bitsin bir an oncede hamileligin tadina varsammm...

çok sık ultrasona girmenin zararlı olduğunu söyledi bi arkadaşım. ama radyasyon yok ki, sadece ses dalgaları...

bulanti, istahsizlik, aglama krizleri, fenalik hissi, bas agrisi, g.t agrisi ;)) ne ararsan varr :)) dun doktora dedim boyle boyle... tam bir hamilesin dedi bana.... offffffff 4. ayin basinda bitiyomusss allahim hayirlisiyla bitsin bir an oncede hamileligin tadina varsammm...

:)) ayyy 14.haftada da bitmiyo yani problemler..benim de düşük tehtidim var,sokakta gezmeyi çooook özledim..

bende kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün midem bi tuhaf. Uykum da var gibi mafoldumben

bende hamilelikten önce almıştım. sona kayımpeder eş aldı böyle yanlız yanlız olmuo die :D
kuşlarda bizimi bekliyordu ne. millete söylemeye başlayınca göndereyim evden diyordumki yumurtladılar. napçam bilmiom bende. gönder diolar hamilelikte iyi değil diyorlar. annemde bakıp durma kuşlara çocuk kuşa benzicek dio. ay bu hurafeler öldürcek beni.

bana da öyle diyorlar bakıp durma kuşa benzeyecek bebek diye kaydirigubbakcemile3
yavruları büyüsün birilerine ver.ay insan kıyamıyor da ya. bende kayınpedere vericem sanırım en son çare iyi değilmiş bebek için napıcaz bilmiyorum :)))

kızlar ara ara kasıklarıma benimde agrılar giriyor saniyelik sanki birşey batıyormuş gibi. Doktoruma sordum normal olur demişti. Endişelenmeyin :)

slm hanımlar bu aralar nete çok sık giremiyorum.kanama tam kesildi derken yine başladı ve kesildi çok şükür.progestoron almakta ne zor muş.neyse.dua edin.bebiş iyi şuan çok şükür ama dün gece yine bitirdi beni.bu kadar kan nereden geliyor anlamadım.kimse anlayamadı.
hepinizi opuyorumnanaktan.uzanmam lazım.

Back
X