• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...

çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm
moralini yüksek tut...

bende salı yada carsamba gıdecegım önce saglık ama cınsıyetıde cok merak edıyorum

tabiki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan hakkaten cok merak ediyo. şimdi doktor %80 dedi ben yine de tam emin olamadığım için hala meraktayım :) şu anda cinsel organ henüz tam oluşmadığı için sadece oluşacak organın bebeğin vücudunda şuandaki duruşuna göre bir tahmin yapabiliyoruz dedi. ama bi tahmin bile insanı heyecanlandırıyo gerçekten :)

inşallah bebişinin sağlığı yerindedir herşey yolundadır canım ve bebişinin cinsiyetini büyük ihtimal şöyle olacak diye söyler sana da doktorun :nazar:

tabiki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan hakkaten cok merak ediyo. şimdi doktor %80 dedi ben yine de tam emin olamadığım için hala meraktayım :) şu anda cinsel organ henüz tam oluşmadığı için sadece oluşacak organın bebeğin vücudunda şuandaki duruşuna göre bir tahmin yapabiliyoruz dedi. ama bi tahmin bile insanı heyecanlandırıyo gerçekten :)

inşallah bebişinin sağlığı yerindedir herşey yolundadır canım ve bebişinin cinsiyetini büyük ihtimal şöyle olacak diye söyler sana da doktorun :nazar:

benim doktorumda aynen senin doktorun gibi söyledi canım
sadece oluşacak organın bebeğin vücudunda şuandaki duruşuna göre bir tahmin yapabiliyoruz dedi ve kız gibi dedi ama kesin değil öbür ay emin olabiliriz dedi

aa apack sanada mı kız dedi hadi hayırlısı bakalım...ama organ olusmadıysa nasıl anlıo durusundan onu anlamadım

benim doktorumda aynen senin doktorun gibi söyledi canım
sadece oluşacak organın bebeğin vücudunda şuandaki duruşuna göre bir tahmin yapabiliyoruz dedi ve kız gibi dedi ama kesin değil öbür ay emin olabiliriz dedi

aynen işte canım. ne güzel senin de mi kız :) ben tekrar 1 ay sonra gidicem ancak o zaman emin olacağız ama olsun napalım bu kadar bekledik 1 ay daha bekleriz artık kesinleşmesi için

aa apack sanada mı kız dedi hadi hayırlısı bakalım...ama organ olusmadıysa nasıl anlıo durusundan onu anlamadım

canım bebekte cinsel organ oluşurken kız da olsa erkek de olsa bi tepecik şeklinde oluşmaya başlıyomuş. daha sonra bu tepecik kız ya da erkek cinsel organına dönüşüyomuş. daha bu dönüşme aşamasında eğer bu tepecik gibi yapı bebeğin vücuduna paralel duruyorsa kız, eğer vücuduna göre dik bir açıyla yukarı doğru duruyorsa erkek diye tahmin yürütüyorlar. ama bunun yanılma payı varmış. net ve kesin olarak 16. hafta diyolar çünkü 16. haftada cinsel organın gelişimi tamamlanıyomuş.

kızlar bende doktordan geldim az önce,yatmış,ayağını,kolunu oynatıyodu,aradada dönüp bize bakıyodu,neşesi yerindeydi maşallah,doktor daha cinsiyet için çok erken ama bence kız dediiiii..ense kalınlığı ölçüldü,1.6 çıktı,normal dedi,kan verdim,sonuç cumaya..darısı başınıza annişleeer..

kızlar bende doktordan geldim az önce,yatmış,ayağını,kolunu oynatıyodu,aradada dönüp bize bakıyodu,neşesi yerindeydi maşallah,doktor daha cinsiyet için çok erken ama bence kız dediiiii..ense kalınlığı ölçüldü,1.6 çıktı,normal dedi,kan verdim,sonuç cumaya..darısı başınıza annişleeer..

amin canım :nazar: bana da bugün büyük ihtimal kız dedi :) sonuclarının iyi olmasına sevindim, ense kalınlığı benim de 1,5 çıktı doktor normal dedi bana da. ben de 7 gün sonra alacağım kan sonuclarımı inşallah

ayyyy bir kız daha maasallah canım yaa erkekleri bastıracak kız mılleti yaa:))))
e_pack senle aynıyız bu hafta gıttıgımde bir tahmın yurutur o zamn banada

çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...

çok geçmiş olsun:(( ne diyeceğimi bilemiyorum. ama inan çok üzüldüm. burda sanki herbirinizi ayrı ayrı gerçekten tanıyormuşum gibi hissediyorum. allah yavruna uzun ömürler versin

aynen işte canım. ne güzel senin de mi kız :) ben tekrar 1 ay sonra gidicem ancak o zaman emin olacağız ama olsun napalım bu kadar bekledik 1 ay daha bekleriz artık kesinleşmesi için
aynen canım doktor kız dedi ama kesin cvp için 1 ay daha bekliycez bakalım

gözünaydın cnm

ayyyy bir kız daha maasallah canım yaa erkekleri bastıracak kız mılleti yaa:))))
e_pack senle aynıyız bu hafta gıttıgımde bir tahmın yurutur o zamn banada

mezimecim benim doktora ben çok ısrar ettimde bişe dedi erken miş öbür aya belli olur dediysede ben ağzından aldım :)

e_pack benım dr. zaten 11.5 haftalıkken söyluyorum dedı bu kontrolde söyleyecek söz verdi:)) tabi benım sıpa kıçını dönmezse eger

E_PACK ben burda defalarca yazdım ama neden ısrarla mesaj atıyorsun anlamıyorum bide ben çok girmiyormuşum falan ne demek bunlar sildiğim üyeleri aktifliklerine göre bir süre sonra ekleyeceğim ama böyle yaparsan kusura bakma..

pınarcım çok üzüldüm ne denir ne yazılır bilemedim kusura bakma gözyaşımı tutamayacağım bu acıyı yaşadım acısı çok zor Rabbim böyle uygun görmüş o verdi o aldı

pinar ipekci canim sok oldum yaaaa iki hata olmus sen hicbirsey fark etmedin mi??
rabbim yavruna hayirli uzun ömür versin canim.melegin dünyaya gelemeden cennete gitti.insallah yeniden hamis kalirsin canim.

Back
X