• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım ...doktorlar her sorumuza olur öyle şeyler diyolar zaten :umursamaz: daha bişi sormucam en ıyısı kendı doktorumuz olmak kaydirigubbakcemile3

saol canım, öyle valla, benim dr yaşlı birazda adam cok tecrübeli, olur böyle seyler deyince eyvallah diyorum napıyım :emir_bebek:

bencede ac git sen, ama yinede yanına bişiler al yemek icin kan verir vermez atıştırırsın.. açlıkta cok etkiliyo hamileyken beni, hemen gözüm karariyo.. eskiden bütün gün bişii yemesem aklıma gelmezdi :))

Evet hamileyken insanın vücüdunda çok değişiklikler oluyor..Şuanda oldugu gibi öncede 10 satt pc karsısında takılırken şimdi 1 saat fazla geliyorr :bbo: hele tv sesine tahammül edemiyorum .Oysakii önceden son ses müzik dinlerdim bilmiyorumkismile

Ben kaçayım gözler karardı :1rolleyes: Hepimiz ALLAHA EMNAET OLAlım ..Allahım sen bebeklerimizi ve bizleri koru :Saruboceq:

yarican 3 lü yaptırcan mı?ne zaman?

ben hic bi testi yaptırmıcam canım, sadece 24. hafta gibi sanırım doppler yapılıyomuş, bütün organlarına bakılıyomuş bebegin, bi sorun varsa önceden önlemini almak icin onu yaptırmayı düsünüyorum inş. sen yaptırcanmı?

Evet hamileyken insanın vücüdunda çok değişiklikler oluyor..Şuanda oldugu gibi öncede 10 satt pc karsısında takılırken şimdi 1 saat fazla geliyorr :bbo: hele tv sesine tahammül edemiyorum .Oysakii önceden son ses müzik dinlerdim bilmiyorumkismile

Ben kaçayım gözler karardı :1rolleyes: Hepimiz ALLAHA EMNAET OLAlım ..Allahım sen bebeklerimizi ve bizleri koru :Saruboceq:

amin canım inş. görüşmek üzere, sende Allaha emanet.. :emir_bebek:

evet..aslında ikili testim gayet iyiymiş..çok şükür..zaten benim doktorlar hiç sormuyor..sadece gün veriyor..16 nisan da birine..19 nisznda diğerinde yaptıracam..bakalım..

evet..aslında ikili testim gayet iyiymiş..çok şükür..zaten benim doktorlar hiç sormuyor..sadece gün veriyor..16 nisan da birine..19 nisznda diğerinde yaptıracam..bakalım..

dr testleri anlattı, bende iyice araştırdım yaptırmaya gerek duymadık, dr da bana bi kağıt imzalattı istemiyorum diyince..

anladım canım..ben yaptırıyorum..bakalım hayırlısı inşallah...12 gün sonra görcem bebişimi:))

saol canım..hepimiz inşallah sağlıkla getiririz dünyaya ve kucağımıza almayı nasip eder Allahım..

saol canım..hepimiz inşallah sağlıkla getiririz dünyaya ve kucağımıza almayı nasip eder Allahım..

tam sana cevap yazıyodum bilg kapandı aniden kusura bakma canım.. amin canım inş, bende cuma günü gördüm bebişimi, elini başına koymus gibiydi parmaklarını gösterdi dr :)) 2 hafta önce daha hareketliydi şimdi dahada büyümüş tabi öyle hoplayıp zıplamıyodu kerata, cok güzel bi duygu ama yaa.. Allah her isteyene nasip etsin inş.

aaa cirru bende seni merak ediyodum,naaptın diye,canım bebeğin çok dayanıklıymış,sımsıkı tutunmuş annesine,umarım biran önce atlatırsın tehlikeyi:Saruboceq:

cnm teşekkür ederim.inşallah atlatırım.yat yat sıkıldım.

pinar ipekçiyi okudum üzüldüm.onu öpüyor, o ve ailesi için hayırlısını diliyorum.

ohhh ne güsel güle güle giyinmeyi nasip etsin rabbim...bizde cinsiyetini bilsekte alsak güsel ciciler:))

İnşallah canım valla önce baya canım sıkıldı kışlık ürünleri kaldırmışlar hep yeni sezon koymuşlar dedim eşime kaçırdık sonra civile girdik eski sezondan bir sürü şey bir astronot montu 13.5 tl ye aldım ve süper bişey fotolarını ekleyeceğim :))

slm nevyas daha erken diyorum ben ama sen başlamışsın bak.belki çarşıya çıkabilsem bende dayanamam.

Canım bende bizimkiler kış bebeği olacağı için seri sonlarından faydalanayım dedim mevsiminde 2-3 katı oluyor çünkü ama iyiki almışım gerçi eksiğimiz daha çok da valla daha 4 ay bitmeden ben alışverişte mahvoldum belim ayaklarım koptu mayıstan sonra kapı dışarı zor çıkarım ben :roflol:

Back
X