• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Canım bende bizimkiler kış bebeği olacağı için seri sonlarından faydalanayım dedim mevsiminde 2-3 katı oluyor çünkü ama iyiki almışım gerçi eksiğimiz daha çok da valla daha 4 ay bitmeden ben alışverişte mahvoldum belim ayaklarım koptu mayıstan sonra kapı dışarı zor çıkarım ben :roflol:

ne güzel spor olmuş sana da.çıkarsın sen.kanımca seni şöyle hayal ediyorum.CADIARZUhareketli güleç sıcak kanlı ve anaçsın.

ne güzel spor olmuş sana da.çıkarsın sen.kanımca seni şöyle hayal ediyorum.CADIARZUhareketli güleç sıcak kanlı ve anaçsın.

Valla spor oldu havada çok güzel eşimle gezmeyi çok seviyoruz ama yaz sıcakları ve göbüş beni korkutuyor :)) hamilelikle bereber hareketsizleştim ama gerisi tuttu valla bayanssulusmile

Valla spor oldu havada çok güzel eşimle gezmeyi çok seviyoruz ama yaz sıcakları ve göbüş beni korkutuyor :)) hamilelikle bereber hareketsizleştim ama gerisi tuttu valla bayanssulusmile

süslü seni:))))süperim ben süper hayal gücümü hep geliştirmeyi bildim.kaydirigubbakcemile3

cirrus canım sanada gecmıs olsun ben 1-2 gun bakmayınca gecmıs cok uzun oluo bakamıyorum bılg.agır gıdıo..kanaman bıttımı

cirrus canım sanada gecmıs olsun ben 1-2 gun bakmayınca gecmıs cok uzun oluo bakamıyorum bılg.agır gıdıo..kanaman bıttımı

bu konuda sana katılıyorum.

tam bitti derken evvelki gün yine geldi durduk yere çok kötü oldum.hemen dr. a yetiştik çok şükür iyi.kalp sesini duup rahatladım. progestoron içerikli ilaçlar vs.şuan binlerce şükür iyiyiz.asıl ultrason cihazı bana lazım şu aralar.acile gitmekten usandım.boshayallersmile.
ikinci eli var mıdır kiralanırmı acaba?:)

birsürü yeni arkadaşlar katılmış aramıza ne güzel.balumu göremedim haberiniz var mı?

melikemirac iyiyim çok şükür ama hareketsizlikten çok sıkıldım.yetişkin hiperaktivitesi mevcut bende.kitapta okusam tv de seyretsem olmuyor. beni yormadan bişeyler yazmayı bile düşündüm.üretmek adına.işte öyle.:kedi:
sabır ediyorum artık.

cirrus gececek bu gunler ınsallah baksana 3 ay olmuşuz..betaydı,keseydi,bebekti,kalp atışıydı derken bayağı şeyler atlattık

Anladım canım dolassan biraz hava cok güzel:) Mevlam yardımcın olsun..kendini yormaman gerek bebeğini düşün canım:)

cirrus gececek bu gunler ınsallah baksana 3 ay olmuşuz..betaydı,keseydi,bebekti,kalp atışıydı derken bayağı şeyler atlattık

doğrusun polyannam.

Anladım canım dolassan biraz hava cok güzel:) Mevlam yardımcın olsun..kendini yormaman gerek bebeğini düşün canım:)

zaten hayırlısı ise bir dünyaya gelsin ilk ben pataklayacağım.beni bu kadar korkuttuğu için.(kıyabilirsem tabiki).:oklava:

Back
X