• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

herkese selam bugun cok basim agridi agladim agridan:(

ay canım benım yaa gecmıs olsun hamıleyken cekılmıo..gecenlerde bendede olmustu aksam yemek yıyememıstım basımı cevırdıkce ıcınde sankı bıseyler yerınden oynuo gıbıydı kendımı uykuya vermıstım sabah kalktımkı agrı halen aynı yerde :((

neuves canim bol hamis potolanlari oluyor.üstünede tunik alsan uzunca olmazmi??
bizim burda etek bulmak imkansiz hep yarim oluyor.kapali olmak problem burda

nevyas allah ne dıyım sana bir eteğe nasıl kıydında verdın ben hayatta vermem önumuzde uzun haftalar beklıo daha cok kıyafet alacaz

Ne yapayım canım 79 TL den aşağı etek yokdu hamile eteği bunun alternatifide yokki bu aldığımla yazı çıkarmaya çalışacağım artık..

neuves canim bol hamis potolanlari oluyor.üstünede tunik alsan uzunca olmazmi??
bizim burda etek bulmak imkansiz hep yarim oluyor.kapali olmak problem burda

1 Tane pantolonum var öyle canım giyiyorum şimdilik ama ev gezmelerinde falan pantolon olmuyor eşim razı gelmiyor etek giyiyorum bende ee önceki eteklerde olmayınca çok bunalıyordum eninde sonunda alıcam baktımki ee fiyatlarda uçuk hamileleri sömürüyorlar resmen mecburen aldım bende :))

hayirlisi canim artik ya.ben pantolon gidim mi pardüsü giyerim disari cikinca.etek olursa yarim pardüsü giyerim.valla artik mecbur olunca acimiycaz giden paraya ne yapalim.bende evde kalsam idare ederim.bende insan icine cikiyorum mecbur aldim bende.

kızlar kıyafet demişsiniz ben geçen gün lcw baktm hiç bişi bulamadım yavaş yavaş almam lazım birşeyler pantolonlarım sıkmaya başladı.

kızlar kıyafet demişsiniz ben geçen gün lcw baktm hiç bişi bulamadım yavaş yavaş almam lazım birşeyler pantolonlarım sıkmaya başladı.

Canım hamile reyonu yokmuydu? Hamile reyonu olan mağazalarda mutlaka bişeyler bulabilirsin çeşitli pantolon-gömlek ve badiler var hamileler için..

hayirlisi canim artik ya.ben pantolon gidim mi pardüsü giyerim disari cikinca.etek olursa yarim pardüsü giyerim.valla artik mecbur olunca acimiycaz giden paraya ne yapalim.bende evde kalsam idare ederim.bende insan icine cikiyorum mecbur aldim bende.

Evet canım ben ne giyersem giyeyim üstte pardesü :)) 1 kere yaşıyoruz bunu kıyıcaz artık dediğin gibi :))

selam kızlar nasılsınız listeye baktımda cinsiyet tahmınlerı var ya acayıp heyecan yaptım kesın bellı olan varmı şekerler nasıl gıdıyo hamılelık

ya evet pembedana bunu bize anlatsaydı keşke bende çok merak ediyorum

kızlar bizde genetik bir sorun var... akdeniz anemisi taşıyıcısıyız. bebişin hasta olma olasılığı var. karnımdan girip iğneyle parça aldılar plesantadan... 3 hafta sonra sonucu alıcas....umarım sevindirir bizi...

Canım Ö.Mesaj at bilgilerini ama yarın falan ekleyim şimdi gözüm açılmıyor uykudan :)

ay canım okadar bılmıyom özel mesaj falan atmayı ben soylım sana musaıt oldugunda eklersın benı sat 3.01.2010 ıkılı test yaptırmadım 7 ekım dogumum canım eklersın sevınırım cnm

Back
X