Hayrdır canım ne hurafesi biraz geç döndüm ama :)
hayvanlara bakma o hayvana benzer hurafesi cnm. bugun piknikte söylediler gene ben takmamaya çalıştıkça üstüme üstüme geliolar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayvanlara bakma o hayvana benzer hurafesi cnm. bugun piknikte söylediler gene ben takmamaya çalıştıkça üstüme üstüme geliolar.
kızlar bizde genetik bir sorun var... akdeniz anemisi taşıyıcısıyız. bebişin hasta olma olasılığı var. karnımdan girip iğneyle parça aldılar plesantadan... 3 hafta sonra sonucu alıcas....umarım sevindirir bizi...
hayırdır ecrinece, kim canını sıktı senin?guclubacismile
pembedana amniyosentez mi yapıldı yani sana? ben can yakmadığını biliyordum amniyosentezin
hayvanlara bakmıcakmışım öyle diolarda cnm sıkıldı. yumurtladılar napim şimdi başka yere göndersem yumurtalarını kırar hayvan. allaım yaaa bi kuşçuya sorcam bişi olmaz derse kuşçuya vercem kuşları
selam kıslar nabersiniz
canını sıkma canım ya, sen bi sor kuşcuya o bi yolunu bulur bence yerimseniben
selam canım, hoşgeldin, agrıların nasıl dindimi?
hoşbulduk canım nasılsın
agrılar dindide bulantı basladı 2 3 gundur mahvoldum hıcbırsey yıyemıyorum![]()
amniosentez 4. ay yapılıyor, geç kalmayalım diye bz kordon villus biopssi denilen biopsiyi yaptırdık. tam 12 haftalıkken. bu çok can acıtıorrr...nanılmaz ama insan dayanıyor işte... o kadar ağrı eşiğim düşükki aslında...canımda çok kıymetlidir...
merhaba gülşenarda :)
pembedana, gecmiş olsun canım, inş bi sorun cıkmaz icini ferah tut :)
saol canım iyiyim bende.. dr mide bulantısı icin ilac vermedimi sana?
canım çok geçmiş olsun canının bu kadar yanmasına üzüldüm büyük birşey atlattınız riskli bildiğim kadarıyla. kordosentezde sonuç daha hızlı alınıyor değil mi? ve daha kesin sonuç bildiğim kadarıyla yanılma payı yok öyle mi?