Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ilk öğrendiğimde girmediğim site kalmamıştı..ama sonra baktım pek te anlamıyorum..bide doktor iyi dedi..zaten testin en altında bu risklerden hastane ve labaratuar sorumlu değildir diyor..bol bol dua edip pozitif olmalıyız..sağol canım nekadar doğru söylemişsin aslında içim rahattı ama herkes bişey söylüyo ben daha önce pek araştırmadım daha rahattım bir iki siteye baktım kafam karıştı aslında çokta pinpiriklenmemek lazım ozaman daha rahat oluyor insan
bende ilk öğrendiğimde girmediğim site kalmamıştı..ama sonra baktım pek te anlamıyorum..bide doktor iyi dedi..zaten testin en altında bu risklerden hastane ve labaratuar sorumlu değildir diyor..bol bol dua edip pozitif olmalıyız..
Hamilelikten dolayı bence biz çok hassasız..Buluttan nem kapıyoruz:)ya gerçek söylemio biliomda dalgası bile hoş deil.
sağol canım nekadar doğru söylemişsin aslında içim rahattı ama herkes bişey söylüyo ben daha önce pek araştırmadım daha rahattım bir iki siteye baktım kafam karıştı aslında çokta pinpiriklenmemek lazım ozaman daha rahat oluyor insan
bende ilk öğrendiğimde girmediğim site kalmamıştı..ama sonra baktım pek te anlamıyorum..bide doktor iyi dedi..zaten testin en altında bu risklerden hastane ve labaratuar sorumlu değildir diyor..bol bol dua edip pozitif olmalıyız..
Ben saçımı kestiremiyorum hurafeler yüzünden:))napalım he he diyip geçicek bu 9 ay:))
iyi akşamlar iyi gezmeler ah ah benmde kocam erken çıksa gezsek![]()
aynen canım
benim kocam anca akşam 9da gelir
bazen daahada geçççç senağlama
aslında iyi dedi ama size yüzde yüz garanti veremem mutlaka risk vardır diyince kafam karıştı zaten anlamıyorum
aa seninki ne iş yapıo cnmbenimki 7 bucukta gelcem dedi saatler ileri alındıya
artık yaza benimkide 9 da gelir. benimki muhasebeci elamanı