ay yeni gördüm,sana da iyi geceler canım,görüşmek üzere
geri geldim.canım ii bi dr old.düşünyorum ben ama bilemem ki şimdi.ne diyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yeni gördüm,sana da iyi geceler canım,görüşmek üzere
hoşgeldin canım,bu ceylanlar yavrulicak artık,anne ceylan olucaz biz inşallahkaydirigubbakcemile3selam yavru ceylanlar:))
warmıdırki burdaki bosch ta benim bütün beyaz eşyalar bosch artık buda bosch olsun bozmayalımii dime yrn bakçam varmı die
selam yavru ceylanlar:))
:hulya:
bunun grisi de vardır ama biraz fiyat farkı olur sanırım...taksitle almayackmısınız...
hani canım prof mu,uzman mı,opr. mü diee sordum..yani ben de ona göre senin dr un söylediğine içimi rahatlatıcam kendi aklımca iştebenneyaptımkigeri geldim.canım ii bi dr old.düşünyorum ben ama bilemem ki şimdi.ne diyim.
yeni gelenler hoşgeldiniz :)ben de hoşgeldim
iyidir iyi. ama sen grisini al takımı bozma![]()
:roflolhoşbulduk zaten yavru ceylan diye bebeleri selamlamıştım:)))
taksitle alcaz cnm paramı varçok fark olursa beyaz alırım kayımvalidede yok bulaşık makinası ilerde değiştircek olursam ona veriirm.
evet canım pardon hoşgeldin tekrardana.s.yeni gelenler hoşgeldiniz :)ben de hoşgeldim
hoşgeldin canım,hadi hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallahslm mıllet nabersınız yarın saat 4 te randevumuz var cınsıyetı gosterır ınsallahhh cok ozledım melegımı
ne yazdın örtmenim?sınav mı var bakiimkaydirigubbakcemile3ironic bak ne yazdım sana bul da cevap yaz..
slm mıllet nabersınız yarın saat 4 te randevumuz var cınsıyetı gosterır ınsallahhh cok ozledım melegımı