hoşgeldin canım,hadi hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallah
aminnn bellı olur degılmı artıkkk?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım,hadi hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallah
görüşemedik dedim..nasılsın dedim..takma kafana dedim..bende yaptıracam 3lü dedim:))ne yazdın örtmenim?sınav mı var bakiimkaydirigubbakcemile3
saol canım,ama senin 2li testin güzel cıkmıstı sen neden 3lü yaptırcan?ironic ne zmaandır karşılaşamadık..nasılsın??sıkıntılarını okudum..dur bakalım daha..gün doğmadan neler doğar....ben de yaptıracam 3 lü..
selam canım..duruşu müsaitse kesin gösterir artık maşallah kocaman olmuş..
olur tabi canım,11. haftada bile ögrenenler var merak etme ögrenirsinaminnn bellı olur degılmı artıkkk?
ay değiştirmem dime bosh alim hemde gri alim. ya grisi yoksa napçam
inşllh vardır.
hani canım prof mu,uzman mı,opr. mü diee sordum..yani ben de ona göre senin dr un söylediğine içimi rahatlatıcam kendi aklımca iştebenneyaptımki
ya bana yaptıracan mı falan demedi iki doktorda sadece gün verdi yolladı..iki sonucumda iyiymiş..ama gaziye 16sında özele 19nda gitcem..bakalım..yaptır diolar yaptırıyoruz..şamar oğlanına döndük valla:))saol canım,ama senin 2li testin güzel cıkmıstı sen neden 3lü yaptırcan?
amin canım..su günler bi gecse de içimizdeki kurtlardan kurtulsakcanım senn için rahat olsun.ayın sonuna kadar sabret bişi kalmadı bu arada bebişi üzme kendini sıkıp.bak bende 2 liyaptrmadım kesin değil die dedim ters bişi çıksa güvenipte çocuğumu aldrmcaksam niye yaptrayım dedim.sonçta hiçbirimz ihtimal için bebeklermzden vazgeçemeyiz deme.bende merak içimdeyim 3 lü test için düşümnmemeye çalışıyorum ama canım napayım.Allah yardımcımız olsun
sımdı ben ıkılı yaptım 3 lude ostermı doktor acaba
ya bana yaptıracan mı falan demedi iki doktorda sadece gün verdi yolladı..iki sonucumda iyiymiş..ama gaziye 16sında özele 19nda gitcem..bakalım..yaptır diolar yaptırıyoruz..şamar oğlanına döndük valla:))
amin canım..su günler bi gecse de içimizdeki kurtlardan kurtulsak
ben de seninkine yakın bi masraf yaptım canım ama 3lü testin fiyatını sordum o ucuzmus.bana aynı hafta renkli ultrason da yapıcak dr um,ama onu ücretli die duymustum.acaba renkli ultrason ne kadar?3 lu de ıstecekse neden ıkılı yaptrdıkı en azından dırek 3 luyu bekleseydık ıkılı teste 200 verdım bunada bı okadar gıder herhalde
:))valla canım ben gazi üniversite hastenesi olduğu için bi de ordaki prof.kadın çok iyi dedikleri için gidiyorum..Ama kadın gebe takibi yapmadığı için (rica minnet bize bakıyor)çok ilgilenmiyor..biz de özelde de bir prof bulduk..eşim çok pimpirikli bu konu da..yoksa tek doktor yeter de artar yani..sen bakma bize..biz ailecek bu bebek yüzünden görgüsüz olduk:))ya 2 doktora gidiyorsunuz benim de canımı çektiriyorsunuz. bende gatayadamı devam etsem ki. anlaşılır mı. benim özeline gittiğim doktor da gatanın hocalarından...daha mı garanti olur ki 2 doktor hem 2 kez görürüm bebişimi
:))valla canım ben gazi üniversite hastenesi olduğu için bi de ordaki prof.kadın çok iyi dedikleri için gidiyorum..Ama kadın gebe takibi yapmadığı için (rica minnet bize bakıyor)çok ilgilenmiyor..biz de özelde de bir prof bulduk..eşim çok pimpirikli bu konu da..yoksa tek doktor yeter de artar yani..sen bakma bize..biz ailecek bu bebek yüzünden görgüsüz olduk:))