Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim eşiminkilerde de torun bol ama benimkilerin ilk ve tek olcak o yüzden bizimkiler daha ilgili bu konuda:dance:bizim iki tarafta da var yeteri kadar torun...:)
ee torun sahibi olmak kolay mıvereliniortakbizim iki tarafta da ilk torun..sanırım yardımları olacak..saolsunlar..
kızlar ya bazen acayip korku geliyor bana içimde canlı bişey olduğunu düşününce.. deliriyorum herhalde diyorum..
o bana da oluyo canım.bazen de karmasık duygulara kapılıyorum...sanırım normal bunlarkızlar ya bazen acayip korku geliyor bana içimde canlı bişey olduğunu düşününce.. deliriyorum herhalde diyorum..
gözünaydın canım.cok mu uzaktaydı eşin?kızlar kocacım geliyo yarın en sonunda, 15 gündür nasıl sıkıldım anlatamam. çok mutluyum bu akşam
gözün aydın tatlım..Oh ne güzel..keyfini çıkar..gez dolaş..kızlar kocacım geliyo yarın en sonunda, 15 gündür nasıl sıkıldım anlatamam. çok mutluyum bu akşam
ama öyle bi anlatmıssın ki sanki alien çıkıcak:roflol::roflol:kızlar ya bazen acayip korku geliyor bana içimde canlı bişey olduğunu düşününce.. deliriyorum herhalde diyorum..
evet ya ben çok korku filmi izledim zamanında..onlardan etkileniyorum herhalde..bide ultrason görüntüleri korkutuyor beni..Ayy ne bilim ya bu da geçer sanırım he he alien çıkacak kaydirigubbakcemile3ama öyle bi anlatmıssın ki sanki alien çıkıcak:roflol::roflol:
gözünaydın canım.cok mu uzaktaydı eşin?
hasret bitmiş sonunda,o da özlemiştir sizi:1hug:15 gündür doğuda görevdeydi asker eşim...
ultrason görüntülerinden neden korkuyosun ya?evet ya ben çok korku filmi izledim zamanında..onlardan etkileniyorum herhalde..bide ultrason görüntüleri korkutuyor beni..Ayy ne bilim ya bu da geçer sanırım he he alien çıkacak kaydirigubbakcemile3
hasret bitmiş sonunda,o da özlemiştir sizi:1hug:
eee bizim için bile herseyden önemli değil mi zaten artıka.sben her ultrasonla baktıklarında aglıyorum..kafamda o kadar soru planlıyorum sorcam diee,bebişi bi görünce herseyi unutuyorumbenden çok bebeğini özledi. hep onu soruyor her telefonunda her mesajında:)))pabucum şimdiden dama mı atıldı ne:roflol:kızlar ultrasonda görünce gözlerinin bi gülüşü vardı onu hiç öyle görmemiştim, çok duygulandım ağlayacaktım...
eee bizim için bile herseyden önemli değil mi zaten artıka.sben her ultrasonla baktıklarında aglıyorum..kafamda o kadar soru planlıyorum sorcam diee,bebişi bi görünce herseyi unutuyorum
pardon canım seni de tuttuk valla,zaman su gibi geciyo muhabbet olunca..iyi geceler sana,görüşürüz yarınaman saat kaç olmuş..tabi siz yatcanız sıcak sıcak..ben kaçar kuzular..sohbetinize doyum olmuyor ama malum ben 6:30 ayaktayım..mucks..
aman saat kaç olmuş..tabi siz yatcanız sıcak sıcak..ben kaçar kuzular..sohbetinize doyum olmuyor ama malum ben 6:30 ayaktayım..mucks..