ben de sorularımı yazıyorum bi kagıda,sonra da kaybediyorum o da ayrı mesele zatensempatiksalakcinniben liste yaptım doktor çok güldü:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sorularımı yazıyorum bi kagıda,sonra da kaybediyorum o da ayrı mesele zatensempatiksalakcinniben liste yaptım doktor çok güldü:))
ben de sorularımı yazıyorum bi kagıda,sonra da kaybediyorum o da ayrı mesele zatensempatiksalakcinni
evet canım 2 kilo aldım.sen?aldın mı kilo hiç
evet canım 2 kilo aldım.sen?
ne güzel cok kilo almıycan,benim iştahım da acıldı cok korkuyorum şişicem dieeben 2 kilo vermiştim ilk zamanlar, ancak onları toparladım. hamile kaldığım kilodayım tam
ne güzel cok kilo almıycan,benim iştahım da acıldı cok korkuyorum şişicem diee
suanki kilon kaç canım?bu aralar benim de iştah açıldı multivitamine başladığımdan beri. bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir eminim, çok korkuyorum ama fazla kilo almayı. 12-13 te kalabilsem süper olacak
suanki kilon kaç canım?
çatlaklar için bişiyler kullanmaya başladın mı canım?ben kakao yağı ve aktardan bi catlak kremi aldım onu kullanıyorum56 kiloyum
tamam canım iyi geceler,sorumun cevabını da almıs oldum böylecea.sgörüşürüz tekrar..opuyorumnanaktancanım çıkıyorum ben, daha yağlanma faslı var:)) iyi geceler
çatlaklar için bişiyler kullanmaya başladın mı canım?ben kakao yağı ve aktardan bi catlak kremi aldım onu kullanıyorum
bebe yagı ben de alıcam,hangi marka aldın canım?bebe yağı kullanıyorum günde 2 kez. doktor yeter zaten çok fazla etkisi olmaz seinin beden yapına bağlı demişti. bende bi kreme 75 tl vermek istemedim
bebe yagı ben de alıcam,hangi marka aldın canım?
puhahahaa uyumadın mı kıs:roflol:ben geldim nöbete ironik burdamıısn![]()