• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

sana da ne çok misafir geliyor baluum böylee :))))))

evet. evlendıgımde hele o kadar cok mısafırım oluyodu kı komsularım sasırıyodu. o zaman yazdı tabı herkes burada oluyo. sımdı ıstanbulda herkes bı gelsınler sen o zmaan gor:):)

bende boyanmaz ve kestirilmez diye biliyorum da ondan sordum. Yoksa saçım aldı basını gidiyor 5ay daha böyle giderse napıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

ne hazırlıcaksın canım ?
hem yemek hem çay zor oluyor öyle gelen misafirler ya kaydirigubbakcemile3

valla iyi diyelim iyi olsun canım...haberler pek iyi değil..27 martta aniden yoğun bir kanama geçirdim :(( durup dururken, belirtisiz öyle aniden...acile götürdü eşim, doktorum da şehir dışındaydı aksi gibi...neyse o gün görevli doktor geldi bir kaç saat sonra, baktı bebeğin kalbi atıyor dedi...kanamam o gece sürdü...serum, iğne vs..yatırdılar...sonraki gün kanamam azaldı lekeye döndü...1 hafta yattım hastanede...cumadan beri de evde yatıyorum işte...şimdilik 1 ay raporluyum...kendi doktorum da geldi...daha sonra rap. uzatacaklar, sürekli yatmam gerekiyor...çok kötü günler geçirdim...hiç sormayın...dilerim tekrarlamaz....hast.den çıkmadan bebeğe baktılar ultrasonda...hç zarar görmemiş, kanama bebeğin olduğu yerde olmamış dedi doktor...zıp zıp zıplayıp dönüyordu...öyle görmek çok sevindirdi beni....şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum...ama dün banyo vs azıcık kıpırdadım, hafif kanamam oldu yine...bu canımı sıkmıyor değil .....bakalım perşembe kontrolüm var...doktor bakacakmış rahimde açılma var mı diye....:(

Balsurat ben saçlarımı boyadım canım bugün doktor saçlarımı boyadığımı farkederse bakalım ne diyecek....

Hayırlısıyla bebegını görmeye git hayırrlı haberler alırsın inşallahh.

Boyadınmıı sempatiksalakcinni sendeki cesaret sempatiksalakcinni bakalım ne sölücek doktorun :1rolleyes:

Back
X