• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

hosgeldın nasıl gıdıyoo

iyi gidiyo canım arada ağrılarım oluyo ama alışmaya çalışıyorum bugün bebeğimi gördüm annesine el salladı gülümsedi oynuyordu çok güzel bi duygu ya bide doktorum tahminde bulundu galiba kız benimkide inş değişmez bir ay sonra kesin sonuç alacağım senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldun...

selam kizlar valla cok yazmisiniz dün aksam da giremedim gemisi okuyen dedi myok gözün yaslandi olmadi.
direk isze sorayim??
ne var ne yok bir kisi daha bebegini mi kaybetmis kim??sanki öyle gördüm
esra birde senin oglan kizmi olmus??
ya iyi ki bize doktoar erken demedi bak.oglana benziyor dedip erken tahmin de kiz cikabiliyor.hayal kirikligi oluyor insanda.rabbim saglik sihhat versin insallahhhhhhh.

iyi gidiyo canım arada ağrılarım oluyo ama alışmaya çalışıyorum bugün bebeğimi gördüm annesine el salladı gülümsedi oynuyordu çok güzel bi duygu ya bide doktorum tahminde bulundu galiba kız benimkide inş değişmez bir ay sonra kesin sonuç alacağım senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldun...

12 haftalikken nasil tahminde bulunuyorlar ? ozaman 13 haftaligada bi tahminde bulunurlar insallah ayin 22 sinde randevum var :ecrin_bebek:

selam kizlar valla cok yazmisiniz dün aksam da giremedim gemisi okuyen dedi myok gözün yaslandi olmadi.
Direk isze sorayim??
Ne var ne yok bir kisi daha bebegini mi kaybetmis kim??sanki öyle gördüm
esra birde senin oglan kizmi olmus??
Ya iyi ki bize doktoar erken demedi bak.oglana benziyor dedip erken tahmin de kiz cikabiliyor.hayal kirikligi oluyor insanda.rabbim saglik sihhat versin insallahhhhhhh.

mrb feyza iyiyim sen nasılsın bugün doktor randevum vardı herşey iyi senden ne var ne yok kim kaybetimş bebeğini geçmişi bende okuyamadım..

12 haftalikken nasil tahminde bulunuyorlar ? Ozaman 13 haftaligada bi tahminde bulunurlar insallah ayin 22 sinde randevum var :ecrin_bebek:

valla canım ne bileyim bacak arası boşluk dedi kız olabilir dedi ama kesin değil dedi bir ay sonta netleşirmiş inş değişmez kızdır..

Back
X