• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

iyi gidiyo canım arada ağrılarım oluyo ama alışmaya çalışıyorum bugün bebeğimi gördüm annesine el salladı gülümsedi oynuyordu çok güzel bi duygu ya bide doktorum tahminde bulundu galiba kız benimkide inş değişmez bir ay sonra kesin sonuç alacağım senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldun...

benım kı 11hafta 4 gunlukk 13 haftada kontrolum var cagırdı bugun senın bebek ayrıntılı ıncelendımı senın ense kalınlıgı falan

selam arkadaşlar nasılsınızz..perşembe gunu r.gidicem ınşallah bı aksılık çıkmaz ıse cizsiyetıde ögrenmiş oluruz dıye umut edıyorum ama daha çok erkenn dimi:(

mrb feyza iyiyim sen nasılsın bugün doktor randevum vardı herşey iyi senden ne var ne yok kim kaybetimş bebeğini geçmişi bende okuyamadım..

valla canım ne bileyim bacak arası boşluk dedi kız olabilir dedi ama kesin değil dedi bir ay sonta netleşirmiş inş değişmez kızdır..
canim valla emosos mu ne galiba.yanlis olmasinda.rabbim yvrulamizi korusun 3 kayip oldu mu.demek senin ki de tahminde bulundi bizim ki 12 haftalikken söylemedi .bir ay sonra dedi.mayisin 6 da gitcem cok var ya.ama iyi olur hic olmazsa garnti olur kizcem mi oglusmu oldugu.sonradan kiz deyip oglan oglan dediyp kiz cikinca zor olur.

mrb feyza iyiyim sen nasılsın bugün doktor randevum vardı herşey iyi senden ne var ne yok kim kaybetimş bebeğini geçmişi bende okuyamadım..

valla canım ne bileyim bacak arası boşluk dedi kız olabilir dedi ama kesin değil dedi bir ay sonta netleşirmiş inş değişmez kızdır..

insallah canim allah gonlune gore versin

aslinda 15 - 16 haftaliktan once ogrenmemek gerek galiba garanti olmuyo sanirim bide etrafla paylastin mi zor olur yok aslinda kizdi veya erkekdi demek

iyi akşamlar kızlar yemeğimi yaptım rahatladım off tam oturcam dedim komşum geldi kocamı özledim

canim valla emosos mu ne galiba.yanlis olmasinda.rabbim yvrulamizi korusun 3 kayip oldu mu.demek senin ki de tahminde bulundi bizim ki 12 haftalikken söylemedi .bir ay sonra dedi.mayisin 6 da gitcem cok var ya.ama iyi olur hic olmazsa garnti olur kizcem mi oglusmu oldugu.sonradan kiz deyip oglan oglan dediyp kiz cikinca zor olur.

ay feyza bana da soylemedii ..:)) benimkide 4 mayisda o zaman hayirlisiyla ogrenecezz....

olsun sonucta bı tahmınde edılebılır yani kıslarr ben 13 haftalıkken gıdecem inş bellı olur cok merak edıyom ben yaaa

ayy ben 11haftalıktı gittim kızdı bana neden bukadar heyecanlanıyosun die 10nisanda çağırdı 13.hafta %99sölerim demişti ikili test olcaz bide

önce normal ultrasondan bakıyo sora renkliden bakıyo renkli çok güzel yaa net görünüyo elleri ayakları renkliyi açınca cinsiyeti bellimiki acaba onada baksaya die içimden geçirirken heyecanlanma cinsiyeti için açmadım dedi içimimi okuyo bu ya dedim inşallah belli olur cumartesi gittiğimde

evet 4gün sora öğlen öğrenmiş olcaz inşallah :Saruboceq:
gene acil ameliyatı çıkmaz umarım gittiğimde 10.30du randevum 11.30da girdik 7.30dan beri doğumdan doğuma girmiş deli olmuştum

kızdan randevu istiyoruz 10.10a sıkıştırdı doluymuş çünkü ama siz 11de gelin diyo :umursamaz: doktor 10numara ama işte bu sıkıntısı var herkesin doğumuna yetişiyo acil tanısın tanımasın

Back
X