• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

:)) Sağlığı iyi çok şükür hepimizi şok ettiler gerçekten demekki erken tahminlere çok da kaptırmamak lazımmış kızlar :) kesinleşsinde erkekse aldıklarımı değiştireyim zamanı geçmeden :D

Yarın başka hastaneden randevu aldım başka bir doktor ne diycek bakalım belirsizlik çok kötü bişeymiş ya 15+0 bugün 16. haftaya girdim ama hala netleşmemesi ilginç

seni en iyi ben anlıyabilirim cnm ben dün ögrendim halen şoktayımm ya yine degişirse diyee..

inanmıyorum yaa, cinsiyetler değişiyo teker teker.. pınarda önceki hamileliğinde taa ilerki aylarında böyle bi durumdan bahsetmişti.. hayırlısı olsun kızlar, sağlıklı olsun bebişlerimiz önemli olan o..

merhaba kızlar buarada, hemen daldım konuya :))

merhaba arkadaşlar bugün bende doktora gittim 12 gün gerideydi satı yakalamış 13 haftalık olmuşuz ikili test yaptırmadım sonuç benim için değişmeyecek üçlü testi yaptıralım dedi doktor bende kabul ettim 6 mayıstan sonra üçlü test yapılacak cinsiyet için erken dedi söylemedi

benim dr'umda benzetmeler yapıyo ama...galiba en kesin 20. haftada cinsiyet kesinleşiyomuş...öyle demişti...sizi korkutmak istemem ama arkadaşımın bebeğine 9 ay kız dediler bütün ciciler bebek arabası ana kucağı aklınıza gelen herşey pembe alındı...bizim irem bebek bi doğdu erkek...hepimiz şok olduk...bebeğin hastane de giydiği ilk kıyafetler pembeydi:))

ben burdan erkenden tahmin yapmayan drları kutluyorum o zaman.gerçekten bi bildikleri var demek ki.

merhaba arkadaşlar bugün bende doktora gittim 12 gün gerideydi satı yakalamış 13 haftalık olmuşuz ikili test yaptırmadım sonuç benim için değişmeyecek üçlü testi yaptıralım dedi doktor bende kabul ettim 6 mayıstan sonra üçlü test yapılacak cinsiyet için erken dedi söylemedi

mrhaba canım, gözünaydın :)

ben burdan erkenden tahmin yapmayan drları kutluyorum o zaman.gerçekten bi bildikleri var demek ki.

ben cok kızmıştım dr'uma bi tahminde bile bulunmadı diye, daha cok erken diyo baska bişi demiyodu kaydirigubbakcemile3 adam yaşlı zaten, tecrübe etmiş demekki a.s

Gözün aydın.Bebişin büyümüş.3 lü testi kaçıncı haftadan sonra yapıyolar.

nevyasçım dr bebiğin pipisini gösterdiyse o kesin erkektir...benim bi oğlum var 27 aylık ALLAH bağışlarsa,ben çok kız istiyodum; dr cinsiyeti için erkek dediğinde başka bi dr daha gittik o dr da bana pipisini göstermişti..çıkıntı top gibi bişeydi...erkek bebeklerin cinsiyetleri daha erken belli oluyomuş...12 haftalık oğlu olacağını öğrenen arkadaşlarım var...

nevyasçım dr bebiğin pipisini gösterdiyse o kesin erkektir...benim bi oğlum var 27 aylık ALLAH bağışlarsa,ben çok kız istiyodum; dr cinsiyeti için erkek dediğinde başka bi dr daha gittik o dr da bana pipisini göstermişti..çıkıntı top gibi bişeydi...erkek bebeklerin cinsiyetleri daha erken belli oluyomuş...12 haftalık oğlu olacağını öğrenen arkadaşlarım var...

Canım bana 12+3 de kıza benziyor - 14+2 de %90 kız - 15+0 da yani bugünde erkek deyip bacak arasında dediğin gibi top gibi bişey gösterdi pipisi diye ama insan inanamıyorki :))

evet senin için çok büyük şok olmuştur...bi dr a daha git diycem ama insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmıyolar...bence sen aldıklarını ünisex şeylerle değiştir..her iki cinsinde giyebileceği şeyler al...18. haftadan sonra cinsiyete göre alırsın...

kizlarr bugun hamilelik belirtisi olarak cok mukemmel bisey oldu... ama nazar deger diye annem kimselere soyletmiyorr :)))) allahim herkese bu mutlulugu yasatt.... anne olduguma bugun bir adim daha inandimmmm...

evet senin için çok büyük şok olmuştur...bi dr a daha git diycem ama insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmıyolar...bence sen aldıklarını ünisex şeylerle değiştir..her iki cinsinde giyebileceği şeyler al...18. haftadan sonra cinsiyete göre alırsın...

Yarına başka doktora randevu aldım bakalım o ne diycek ona göre değiştireceğim..

kizlarr bugun hamilelik belirtisi olarak cok mukemmel bisey oldu... ama nazar deger diye annem kimselere soyletmiyorr :)))) allahim herkese bu mutlulugu yasatt.... anne olduguma bugun bir adim daha inandimmmm...

noldu kız söylesene merak ettim CADIARZU kopye ver tahminde bulunalım kaydirigubbakcemile3

Back
X