• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

sormadım ama beni uyardığı sadece birkaç şeyden biri buydu. küvete girme, çiğ et yeme falan dedi

asla oturarak da banyo yapma dedi. sadece duş...şimdi google dan baktım hmilelikte küvet yazdım çıktı zararlı diye. bikereden bişey olmaz ama korkma bidaha yapmazsın olur biter

ama benim kanamam olmuştu pamfilya belki de buna bağlıdır bilemiyorum. doktoruna bi sorarsın sen de..

evet banada kanamam geldıgınde hastaneye gıttgımızde dr ılık suyla banyo yapsın demıstı ogunden berı hep ılık suyla banyo yapıyorum hos aradan 1.5 ay gectı ama olsun

kızlar size bırsey anlatıyım gecende doktora gıttıgımde bıkadınla konustuk 4 erkek cocugu varmıs hamıleydı kızmıs oda
eltısının hıc bebegı yokmus hamıle kalmıs okadar cok dıkkat etmıskı hıc yatakdan kalkmamıs ama düşmüş bebeği:(
4 çocugu olan kadında 5.cisi düşsün dıye agır kaldırmıs hoplamıs zıplamıs ama kadın 1 hafta sonra doguma gıdıcektı bız ne kadar kendımı korusakta aslında ALLAHIM nasıp etmedıkten sonra etmıyor
ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versın ınsallah

kızlar size bırsey anlatıyım gecende doktora gıttıgımde bıkadınla konustuk 4 erkek cocugu varmıs hamıleydı kızmıs oda
eltısının hıc bebegı yokmus hamıle kalmıs okadar cok dıkkat etmıskı hıc yatakdan kalkmamıs ama düşmüş bebeği:(
4 çocugu olan kadında 5.cisi düşsün dıye agır kaldırmıs hoplamıs zıplamıs ama kadın 1 hafta sonra doguma gıdıcektı bız ne kadar kendımı korusakta aslında ALLAHIM nasıp etmedıkten sonra etmıyor
ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versın ınsallah

haklısın cnm, herşey ALLAHTAN

Back
X