senin de mi değişmişti cinsiyeti canım?
ewt cnm banad ailk erkek dediler bir hafta sonra kız denindi ayrı ayrı drlar kafam karişik anlıyacaginn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin de mi değişmişti cinsiyeti canım?
ewt cnm banad ailk erkek dediler bir hafta sonra kız denindi ayrı ayrı drlar kafam karişik anlıyacaginn..
of doktorlar hepimizin kafasını karıştırıyolar valla bilmiyorumkismile
bidahaki randevun nezaman?
nisanin 20sinde kendi dr böyle böyle dedileri diyemedim ama kendi dr kız dedi onada inaniyorum ama yine kafam karişşik..
surekli biseyler yemekden biktim artik.. valla psikolojim yerlerdee.. bi mutlu olamadim ben hamile olduguma yaaa..............
surekli biseyler yemekden biktim artik.. valla psikolojim yerlerdee.. bi mutlu olamadim ben hamile olduguma yaaa..............
kizlar ya benim icim yaniyorr su icmek istiyorum ama bi kere 8 haftalikken icmistim cikartmistim suyu o gundur icemiyordum korkudan su.. simdi icsem bisey olur mu acaba?? icmemde lazimmm yaa cocugum susuz kalicakk...:?((
sürekli yemek mi yiyorsun.mide bulantın geçti mi?
opuyorumnanaktan slm kızlar
NevYas dan haber varmı doktora gidecekti bu sabah :1ninca:
ben de 1 hafta önce öyleydim yavaş yavaş azalmaya başladı inşallah senin de çabucak geçer canım yaa çin işkencesine dönüyo bazen bu mide bulantısı falan eyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan slm kızlar
NevYas dan haber varmı doktora gidecekti bu sabah :1ninca: