• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

huhuuuuu kızlaaarrr.. doğurup kaçmakla olmuo öyle, merakımızı gıderın bakalım :)
bugun nstde sancım cıktı 70-90 arası, merak edıorum kac cıkınca doguruluyo ? kacla acılma baslıo? falan fişman.. normal doguran bırı cvp verırse çooook müteşekkir oluciğim ;)

Son düzenleme:
huhuuuuu kızlaaarrr.. doğurup kaçmakla olmuo öyle, merakımızı gıderın bakalım :)
bugun nstde sancım cıktı 70-90 arası, merak edıorum kac cıkınca doguruluyo ? kacla acılma baslıo? falan fişman.. normal doguran bırı cvp verırse çooook müteşekkir oluciğim ;)

doğurunca seni de görürüz bakalım ne sıkılıkla gircen nete:)))valla benim sancım yoktu ama suni sancıda 130ları gördüm...

doğurunca seni de görürüz bakalım ne sıkılıkla gircen nete:)))valla benim sancım yoktu ama suni sancıda 130ları gördüm...
ohoo oğlumu bi alyım kucağıma hele onu o zmn düşünürüz girer miyim girmez miyim :)) demek 130 oldu sen dogururkene, hadı bakalım, artsın dıye beklıyorum ben de :)
bende 99da acaip sancı vardı. sen 90 da bişi hissetmedinmi :D

yahu ben anlamıom bu sancı işini, ben dun öluyorum bıtıyorum dedım sancı 40 gosterıodu, hıc bısı hıssetmıodum 80e vurmustu, ben anlamıom anlamıom :( demek sen de 100 gıbı cok sancılandın...

ayyyyyyyyyyyy belirsizlik çok zor çok, çok sabırsızlandım :))

Son düzenleme:
günaydın herkese birçoğunuz doğum yapmış negüzel Allah hepimizin bebeklerine analı babalı uzun ömürler versin :)

slm kızlar kimler var hala doğum bekleyen.allah kolaylık versin onlara.sadece 1 gün çekiyosunuz kafanızı takmayın sakın

ya ben de de yoktu ama sanırım olacak kabızlık oldu o kadar su içiyorum neden oluyorsa off yandık desenize

bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:

bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:

sen daha dogurmadın mı:):) 42. haftayı bulcan sanırım:) bana dıyolardı hep 42. haftayı bulursun dıye ama 39+2 de dogurdum:)

oy allah kurtarsın, gel kasım anneleriyle kaynaş sen :)) ama beklemen takdire şayan, allah yardımcın olsun.. ben en fazla 40+2ye kdr bekleyebılcem sonra 10 gunluk bayram tatılı gırcek bayram oncesı çıkartmam gerekecek bu veletı :) hayırlısı olsun..

sen daha dogurmadın mı:):) 42. haftayı bulcan sanırım:) bana dıyolardı hep 42. haftayı bulursun dıye ama 39+2 de dogurdum:)

yok canım ya doğuramadım daha ağrı sancı yok ortada.haftaya çarşambaya kadar gelmezse yatış yapacaklar canım umarım ona kalmam

oy allah kurtarsın, gel kasım anneleriyle kaynaş sen :)) ama beklemen takdire şayan, allah yardımcın olsun.. ben en fazla 40+2ye kdr bekleyebılcem sonra 10 gunluk bayram tatılı gırcek bayram oncesı çıkartmam gerekecek bu veletı :) hayırlısı olsun..

ayy dimi ekim annesi olmak için son günler 29 ekimde benim doğum günüm ondan önce doğurup ayağa kalkarım İnşallah

Back
X