2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

vereliniortak superrrr tebrik ederim canim...... cook umutluydum zaten senden:)) hihoyyyt

canım benim yaaaa çok sevindim senin sevincini düşünemiyorum çok bir duygu senin yaşadığın Allah bizede yaşatır inş. dikkat et kendine artık bebişin seninle beraber inş. sağlıklı bebişini alırsın kucağına

Sagolun arkadaslar.
çok güzel bir duygu hamile haberini almak.
Mutluluktan göz yaslarina boguldum.
Allahim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin darisi sizlere.
Insallah saglikli kucaga almak nasip olur.

tebikler canım darısı hepimizin başına inşallah bizde senin yaşadığın duyguları yaşarız allah hep mutluluk gözyaşları nasip etsin ama ona bile ağlama bebişin hissediyo biliyosun üzme yiğenimizi

Merhaba,benim 4.transferim,5.gün 2.kalite blast 2 adet embriyo transfer edildi,bugün ilk günüm,2.kalite 2 adet blast transfer edilip tutan var mı lütfen cevap yazın

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek: zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

Canimmmmm inanılmaz sevindim hayırlısı darısı basımıza bizim içnde dua et yarın tekrar test yapacagım

sen hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın bende izmirde oturuyorum da merak ettim inşallah testin başarılı olur allah hayırlısını versin cümlemize

Canım kent hastanesi israel aruhla yaptım çok başarılı buluyorum hem hastane hemde israel beyi...

tebikler canım darısı hepimizin başına inşallah bizde senin yaşadığın duyguları yaşarız allah hep mutluluk gözyaşları nasip etsin ama ona bile ağlama bebişin hissediyo biliyosun üzme yiğenimizi

Canimmmmm inanılmaz sevindim hayırlısı darısı basımıza bizim içnde dua et yarın tekrar test yapacagım

Tesekkürler arkadaslar darisi sizlere.
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.
çok güzel bir duygu onlar mutluluk göz yasiydi.

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek: zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560

Sevgili Espoir_fr,
Allah tamamına erdirsin inşallah.Hayırlısıyla degerlerin kat kat artar ve bebişlerinize kavusursunuz.Artık biz de hamile kaldıgımızda sana danısırız.Kocaman sevgiler,hayırlı guzel haberler ver hep...

sevgili bseverone,
yeterli sayıda msjım olmadıgı icin mail atamadım.Onerilerin icin tesekkur ederim.İnternational hospital de iyi dedi dun bir arkadasım.nasılsa 2-3 ay dinlenmem gerekecek ya yeni bir tedaviye baslamadan,guzelce arastırırız insallah hastanaheleri.İnternational hospital ile ilgili birseyler duyan var mı aranızda?

Canım kent hastanesi israel aruhla yaptım çok başarılı buluyorum hem hastane hemde israel beyi...

bencede israel bey çok başarılı ancak bana çok ters ben bucada oturduğum için kent hastanesi çok ters kalıyo bize bu sefer tutmazsa bende orayı tercih edicem bir sonraki denemem için

Degerim 14cu gün 560
hihoyyyt Tebrik ederim...Gözünüz aydın.Benim de bugün 12.günüm kan testim 470 çıktı:)

Kızlar olmadı maalesef. Artık başka bahara...
Tutan tüm arkadaşların gözü aydın, hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallah :nazar:

Kızlar olmadı maalesef. Artık başka bahara...
Tutan tüm arkadaşların gözü aydın, hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallah :nazar:

allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hayırsız olacağına benim fikrim gerçi benimki hiç olmasın herkesin allah gönlüne göre versin geçmiş olsun

Degerim 14cu gün 560

Hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla tamamına erdirir inşaallah :emir_bebek:

selam kızlar ben buraya daha yeni üye oldum. ayın 21 inde transferim yapıldı. doktorum erken ama sen iyine 28 inde tahlil yaptır dedi. yaptırdım. değerim <1.00. sanırım bu negatif demek:(:( drum bana asıl pazartesi günü belli olur dedi ama bu değer de çok düşük değil mi? bir bilgisi olan var mı acaba?

ferdaerd, kavun-ici, ses-82 lütfen moralinizi bozmayın.dondurulmuşlarınız varsa 1-2 sonra denersiniz.inanın çok daha kolay ve rahat oluyor.eğer benim yazın olmuş olsa eminim çok gergin olacaktım.ama aradan zaman geçti, kafam ve dikkatim tüp bebekten uzaklaştı ve çok daha rahat geçti süreç.Eminim sizlerin de öyle olacak.transferden sonra hiç kafaya takmadım dolayısıyla ve pozitif sonucu (şimdilik) gördüm.umarım sizlerin de öyle olur.

ferdaerd, kavun-ici, ses-82 lütfen moralinizi bozmayın.dondurulmuşlarınız varsa 1-2 sonra denersiniz.inanın çok daha kolay ve rahat oluyor.eğer benim yazın olmuş olsa eminim çok gergin olacaktım.ama aradan zaman geçti, kafam ve dikkatim tüp bebekten uzaklaştı ve çok daha rahat geçti süreç.Eminim sizlerin de öyle olacak.transferden sonra hiç kafaya takmadım dolayısıyla ve pozitif sonucu (şimdilik) gördüm.umarım sizlerin de öyle olur.

Canım Allah tamaına edirsin..Donmuşlarla denemiştin yanlış mı hatırlıyorum??? Benimde donmuşlarum var o yüzden sordum???

kızlar olmadı ikinci tüp bebekte hüsranla sonuçlandı bugün kan tahlilinde 1.20den küçük çıktı :(((((((( çok kötüyüm çok

kızlar olmadı ikinci tüp bebekte hüsranla sonuçlandı bugün kan tahlilinde 1.20den küçük çıktı :(((((((( çok kötüyüm çok

ben de sanırım aynı kaderi paylaşıyorum bugün seninle:( benim ilk denememdi ik tane blastosistim vardı. ama değerlerime bakılacak olursa durum pek iç açıcı görünmüyor. dr um pazartesi bir daha yaptır dedi ama benim pek umudum kalmadı artık. sanırım bir dahaki sefer için moral ve sabır depolamaya başlamalıyız...

bu arada bebişi tutan bütün arkadaşları tebrik ederim:):)

Back
X