Burcu bizim durumumuz şöyle; evliliğimizin 3. yılını 1 ay sonra dolduruyoruz inş. Eşimin 5 yıllık sigortasıda var. Ben tüm testlerimi yaptırdım ve şükür bir problem çıkmadı. Eşimde varikosel var ve 6 ay önce ameliyat olduk. Ameliyat öncesi 5 milyondu sayımız ve ameliyatın 3.ayında 300 bine düşmüştü. Salı günü özelde 6.ayımız dolduğu için sperm testi yaptırıcaz. Yani 3.sperm testimiz olacak. Hatta 2.sini çapada yaptırdık. Ben değerin çok iyi çıkacağını zannetmediğim için, yavaş yavaş araştırıyorum tüp bebek meselesini. İnfertilite bölümünden al demişsin randevuyu,çok sağol çünkü kaç günden beri çapadan kadın doğum için almaya uğraşıyorum. Gece 12'den sonra bakmıyorudum, sabah saatlerinde bakıyordum ve o yüzden dolu oluyordu tabi. Ben rapor ve tüp bebek için acele ediyorum çünkü yeterince vakit geçti diye düşünüyorum, ayrıca rahim filmimi haziranda çektirdim ve aralıkta onunda tarihi geçecek. Birdaha o sıkıntıyı çekmek istemiyorum. Bir sonraki haftaya, 11'ine randevu alabilirsem adetime tam 1 hafta falan kalmış oluyor.Şuan 9'una kadar dolu zaten.Güzel denk geldi herhalde.
Sence şimdiden gidip özelde smearimi yaptırayım mı.? Rahim filmim zaten var, birtek adetin 3. günü hormon testlerim yok. Ayrıca eşimin özelde yaptırdığımız sperm testlerini kabul etmezlermi acaba?