- Konu Sahibi Zeynepce2011
merhaba arkadaşlar bende 7 yıllık evliyim. çapada rapor alabilmek için tedavi görüyoruz bu süreci yaşayanlar birbirimize anlatalım bilmeyenlerede anlatalım ....biz 1 ay önce başladık önce benim hsg filmim adetin 3.günü testlerim ve simir testimi yaptırdım bende bi problem bulunmadı çok şükür.eşimi androloji bölümüne yönlendirdiler ilk testimizin sonucu
sayı 7 milyon hareketlilik 7 morfolojimiz 5 çıktı
şimdi bu çarşamba eşim tekrar sperm verip hormon testlerini yaptırıp cuma günü tekrar androlojiye gidicek sonuçlara dr yönlendirecek bakalım ne diycek burda adım adım anlatırım enazından merak edenler için çünkü ben rapor almak için boşuna beklemişim benim durumumda olanlar boşuna beklemesin.daha önce mikro denedim negatif malesef.
sayı 7 milyon hareketlilik 7 morfolojimiz 5 çıktı
şimdi bu çarşamba eşim tekrar sperm verip hormon testlerini yaptırıp cuma günü tekrar androlojiye gidicek sonuçlara dr yönlendirecek bakalım ne diycek burda adım adım anlatırım enazından merak edenler için çünkü ben rapor almak için boşuna beklemişim benim durumumda olanlar boşuna beklemesin.daha önce mikro denedim negatif malesef.