Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam herkese

ben aldım ve büyük bi şok oldum

eşimin test sonuçları cok düşmüş toplam 9 milyon morfolojide yüzde 4

40 milyondan 1 bucuk yılda bu kadar düşermi yaaaaa ben cok şaşırdım

şimdi içimde daha bi büyük korku var bu 9 milyonda daha düşermi yani ya daha kötü olursa cok karmakarışık duygular içindeyim

hamd olsun bugünlerimize başka daha bişe demiyorum nankörlükmü ettim bilmiyorum nerde hata yaptım günahım neydi bilmiyorum eşimede belli etmiyorum oda şok oldu bu kadar beklemiyodu

selam herkese

şimdi içimde daha bi büyük korku var bu 9 milyonda daha düşermi yani ya daha kötü olursa cok karmakarışık duygular içindeyim

hamd olsun bugünlerimize başka daha bişe demiyorum nankörlükmü ettim bilmiyorum nerde hata yaptım günahım neydi bilmiyorum eşimede belli etmiyorum oda şok oldu bu kadar beklemiyodu

Canim sayi olayi zaman zaman degiskenlik gosterir . Onumuzdeki ay yaparsin 50 milyon bile cikabilir. Sayi icin uzulme sen hiza ve morfolojiye bak tehlikeli olan onlar , Sizdede gayet iyi. proxeed plus kullandimi esin?

selam canım biz su dr televizyondaki dr aldık bi laclar onları kullandık omu yaptı acaba bu düşüşü bende anlamadım

dediyin ilacıda hiç kullanmadık bilmiyorum ki

selam herkese

Canim beni hatirlamiyormusun 9 ay once sperm imiz 7 milyondu. 3 ay once sperm testi verdik telefon actilar sperm bulamadik dediler komaya girdim 3 ay sonra tekrar test yaptirdik 90 milyon cikti ve hamileyim.
Sakin canini sikma kafana takma rahat ol . Hizla morfolojin iyi . Sayiyi arttirmaniz mumkun.

aaaayyyyyyyy canım hatırladım tabi hatırlamazmıyım bana cok morel oldun valla ALLAH razı olsun senden

ilac falan kullandınızmı peki kür falan

selam canım biz su dr televizyondaki dr aldık bi laclar onları kullandık omu yaptı acaba bu düşüşü bende anlamadım

dediyin ilacıda hiç kullanmadık bilmiyorum ki

tatlim televizyondan ilacmi alinir ne ilaci o:(( Kesin emin olmadiginiz seyleri kullanmayin.
Bize prof dr Kaan Aydos verdi proxeed plus diye bir vitamin 3 ay kullandik ve 90 milyon oldu spermlerimiz . Hatta ileri hizlimiz sifir , morfolojimiz 1 di ve hamile kaldim.

ama senin eşin varikosel amaliyatı oldu dimi onunda faydası olmuştur

belki bizdede vardır varikosel pazartesi belli olur artıkın

sen hangi has. gidiyosun

canım ya acaba bizde alsak kullanabilirmiyiz bizede yararmı acaba receteylemi satlıyo

sen kaaan aydosa nasıl ulaştın sizmi gittiniz yoksa meillemi

Son düzenleme:
aaaayyyyyyyy canım hatırladım tabi hatırlamazmıyım bana cok morel oldun valla ALLAH razı olsun senden

ilac falan kullandınızmı peki kür falan

Kullanmaz olurmuyuz durup dururken olurmu boyle artis
3 ay keciboynuzu kuru
3 ay incir kuru
sabahlari ari sutu bal polen
ceviz badem findik

bitkisel hap olarak hergun
ginseng 300 mg
ginko biloba 120 mg
l arginine 3000 mg
e vitamini

vitamin olarak 3 ay proxeed plus

ilac olarakta 5 ay klomen ( aman doktora sormadan klomen i kullanmayin sakin ))))

digerlerini korkmadan kullanin derim doktor bilgisiyle kullandik biz .

canım yaaa yaptık bi hata işte eşimde ona baglıyo 40 milyon bu kadar düşermi diyo bendeşok içindeyim anlıycan İNŞALLAH bende senin gibi mucizeme kavuşurum

MAŞALLAH eşininde cok yükselmiş darısı eşimin başına İNŞALLAH

canım yaaa yaptık bi hata işte eşimde ona baglıyo 40 milyon bu kadar düşermi diyo bendeşok içindeyim anlıycan İNŞALLAH bende senin gibi mucizeme kavuşurum

MAŞALLAH eşininde cok yükselmiş darısı eşimin başına İNŞALLAH

Bencede hata yapmissiniz. Doktora danismadan kullanmayin oyle televizyonda satilan seyleri. Eczaneden yada GNC den alinan vitaminlere guvenin . Internetten almayin.
Neydi o kullandiginizin adi neydi?

Kürlereden korkmaya başladım artık ya elimdeki 9 milyonda giderse diye korkuyorum şimdi

incir kürüyle keciboynuzu kürünü aynı andamı yaptın yoksa 3 ay birni 3 ay birinimi yaptın canım

Sana özelden atıyım şimdi adını

kaan aydoysa bende meil atsam banada cevap verirmi acaba varsa banada versene meilini sakıncası yoksa

Back
X