Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım cok sagol aldım mesajını özelden atamıyorum mesajda saniyesi dolması lazımmış

teşekkür ederim

ama eşimin hormon testleri yokki yaptırmadık hi ama belki böylede yardımcı olabilir

tamam canım cok sagol aldım mesajını özelden atamıyorum mesajda saniyesi dolması lazımmış

teşekkür ederim

ama eşimin hormon testleri yokki yaptırmadık hi ama belki böylede yardımcı olabilir

nasil yaa hormon testi olmadan doktorlar neye bakti ki????
sen yaz kaan hoca ya sperm testini yolla bakalim ne diyecek

ayyyy eyer öyle bişe cıkarsa bn sende bilgi alırım aklımda bulunsunda mikrocerrahi

ayy şimdiden heyecen ve korku bastı beni

haklısın canım işte yaptık bi hata

burdan herkese sesleniyorum kullanmasınlar öyle herşeyi bak biz kullandık mahvolduk

Canim sebep o olmayabilir illaki ona baglama ama bilmedigin seyleri kullanmayin birdaha.
yarin mail at sor bakalim o haplarin icinde ne varmis soylemeleri lazim

biz dr yeni başladık canım 1 bucuk yıl önce aşılama denedik olmadı dr sorun yok gidin evinize dediler

3yıl gecti şimdi bunları yaşıyorum hormon testi de şimdiye kadar bizden hiçbi dr istemedi yani

ayyyy eyer öyle bişe cıkarsa bn sende bilgi alırım aklımda bulunsunda mikrocerrahi

ayy şimdiden heyecen ve korku bastı beni

Rahat ol ya sizin sorununuz cok kolay hallolur :)
Hadi rahat rahat uyu iyi geceler konusuruz yarin. Tuyolarim olacak sana :) Nezaman yumurta catlama gunlerin ? bu sonuclarla bile hamile kalma sansin yuksek sizin. hiziniz super cunki

tabi dogru diyosun eşim cokta ps başında hem evde hem işyerinde et hiç yemez beslenme alışkanlıgı güzel deyil

bitek sigarası yok işte o güzel

canım ya ALLAH razı olsun senden bana cok morel oluyosun yarın o tüyoları istiyorum canım bugün 8. günüm 26 günde bi oluyorum

iyi geceler sanada ALLAHA emanet olun 3 nüzde

Son düzenleme:
canım ya ALLAH razı olsun senden bana cok morel oluyosun yarın o tüyoları istiyorum canım bugün 8. günüm 26 günde bi oluyorum

iyi geceler sanada ALLAHA emanet olun 3 nüzde

aa yarin mutlaka konuslaim ozaman yarin iliskiye baslayacaksin baslaman lazim :)
yarin mutlaka konusmaliyiz anlatacaklarim var

merhaba aleyna aynı dert bizdede var canım bizde bugün aldık sonuç hüsran oldu 1 milyona düşmüş 40 milyondu bence bu ilaçların içinde var birşeyler bir düzeltiyo sonra güm diye indiriyo inan nasıl canım sıkkın anlatamam inşallah tüpbebek kadar sıfırlanmaz

merhaba bagnucum ne oluyo bizim kocalarımıza anlamadım ya sizindemi öyle oldu

ben bugün şoklardayım belli edemiyorum eşime iyice üzülmesin diye

gecmiş olsun benimde korkum dahada düşmesi sizde varikosel varmı peki

Son düzenleme:
Birde biz ilaçlara 1500 ytl harcadık inandık işte yanlış anlamayın verende ürolog varikosel yok hormonlar güzel ee ne oluyor bu spermlere of yani birde idrar yollarında iltihap çıktı çapayı beklemeden medicalparktan randevu aldık bakalımo ne diyecek inşallah iltihap yüzünden rapor işi uzamaz of bu hafta nasıl biticek bilmiyorum ay sizleride çok sıktım ama napıyım gecenin bir yarısı oldu uyku girmiyor gözüme

Sakın belli etme onlar zaten o kadar çok üzülüyorlarki birde biz yaparsak adamlar bunalıma girer sonrası daha kötü hem huzursuzluk olur hemde üzülürler zaten kıyamam ben eşime olmazsa olmaz napalım biz beraberiz...

Sana büyük ihtimalle bir kaç ilaç verip sonra aşılama yaparlar sanırım senin yaşında küçük daha vaktin var sakın kasma kendini ben 34 yaşındayım artık bu sene bişeylerin belli olması lazım....eyvahedigeldismile

canım ya olurmu sıkılmak bende seninle aynı durumdayım eşim uyudu beni uyku tutmuyo şimdi

bende gizli gizli aglıyorum tutamıyorum kendimi eşimi görüncede gülüyorum

düşüş bekliyodum ama bu kadar deyil di
RABBİM beterinden korusun hepimizi hamd olsun bugünlerimize dr gösterdinmi peki sonuçları

bende bugün capadaydım belkide karşılaşmışızdır

Son düzenleme:
Benim eşim gidip aldı.Yok yarın göstericez bakalım ne diycekler ağlama diycem boş bende kendimi zor tutuyorum.Of imreniyorum valla hop diye hamile kalanı ben 10 yıllık evliyim ve artık etraftan hamile haberi almaktan bıktım yanlış anlana gözüm yokta kendi kaderimize of seni tam bunalıma soktum ama yok inanki bizlerde mıtlu olucaz

Back
X