2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

çikolata canım çok güzel herşeyin
ayrıca eşini yaptığı süprizde çok hoşmuş Allah kavuştursun

sağolun teyzeleri :ecrin_bebek:
ayşecim evet çok hoştu evde misafirde vardı ben dahil evdeki herkez ağladı kaydirigubbakcemile3

kızlar biberon olarakda dr browns ın gaz giderici patentli biberonları var onlara bakabilirsiniz
benim kız çok gazlıydı inş bu öyle olmaz

ay canım benim ya allah kavıuştursun inşallah doğumda yanındamı olacak yoksa daha varmı gelmesine

demek asker yolu bekliyorsun canım. bizim bebegimizde esim askerdeyken oldu. askerliğinin son aylarında yanına gitmiştim :)) cok sükür geldi. insallah sende kavusursun

kızlar bende 2009eylül annesym vakit çok çabuk geçiyo.sizlere bikaç tavsiyem tulum çok almayın hemen küçük geliyo,canbebe nin alt açmaları çok kullanışlı.arabamda kraft delux 3 tekerli çok rahat sürülüyo.15,20 kadarda bebek ayakkabısı vardı ama 5 tane giymedi bile.hepinize sağlıklı günler

[/IMG]

öteki takımımızda buydu..bizim ciciler şimdilik bukadar...

tşrler canım tavsiyelerin için
allah bebeğine sağlık versin analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

MOPSY canım ciciler çok güzel elbisesini yerim ben onun allahım içine de girdiklerini görürüz inşallah

mopsy canım harikalar yaaa.güzel günlerde giysinn cicişlerinii inşallaahhh ...hihoyyyt

teşekkürler...
nagişim elbise 9 aylık biraz büyük..önümüzdeki yaza giyer artık..zaten busene eylülde doğacağı için elbiseyle üşür dedi annem kafasını tutamayacak minicik olcak dedi...bende 9-12 aylık aldım:)

cnm çok şekerler hepsi güle güle giysin fıstığın onları yaa şu kilot ne güzelmiş öle grili bayıldım hehehe eğilince falan poposu görünse de sevsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…