çikolatam hepsi birbirinden şirin cicişler giydirmeyi nasip etsin rabbim
Sağol canım kızımda da chicco kullandım memnundum doktorumuzda bunu öneriyordu, birde sebamed e bakabilirsin onlarda güzeldir
sağolun teyzeleri :ecrin_bebek:
ayşecim evet çok hoştu evde misafirde vardı ben dahil evdeki herkez ağladı kaydirigubbakcemile3
evet :teytey:
bizim babamız askerde, sevgililer gününde kapı çaldı birisi bi poşet bırakmıştı kapıya içinde bu patikler vardı kırmızı gül ve kızımada bi kaç hediye Şeniz
eşim arkadaşıyla yollatmış çok duygulanmıştım
evet :teytey:
bizim babamız askerde, sevgililer gününde kapı çaldı birisi bi poşet bırakmıştı kapıya içinde bu patikler vardı kırmızı gül ve kızımada bi kaç hediye Şeniz
eşim arkadaşıyla yollatmış çok duygulanmıştım
kızlar bende 2009eylül annesym vakit çok çabuk geçiyo.sizlere bikaç tavsiyem tulum çok almayın hemen küçük geliyo,canbebe nin alt açmaları çok kullanışlı.arabamda kraft delux 3 tekerli çok rahat sürülüyo.15,20 kadarda bebek ayakkabısı vardı ama 5 tane giymedi bile.hepinize sağlıklı günler
teşekkürler...
nagişim elbise 9 aylık biraz büyük..önümüzdeki yaza giyer artık..zaten busene eylülde doğacağı için elbiseyle üşür dedi annem kafasını tutamayacak minicik olcak dedi...bende 9-12 aylık aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?