2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

450 mi ayyy ya hem bebek arabası hem bu ikisi fazla oluyor 1 milyari gözden çıkartcanki ikisinide alasın bende bayılıyorum bunlara yaaa

alt üstü 4-5 ay kullanılcak sonra bi kenarda kalcak

bende aldım portbebe çantasından..daha uygun fiyata buldu eşim..pembe gri bişi.. ilk aylar ona koymak lazım rahat yatsın diye doğru...zaten 2 ay kıyamam çıkaramam dışarı..biraz kendine gelsin toparlansın o zaman başlarız gezmelere... ama arabanın pembe portbebesi elde taşımak için çok ağır olur. bizim aldıklarımız daha hafif.. ben bi kere bi akrabanın bebeğini taşıdım portbebede hafif olanlar..kollarım koptu...

2 ay bende çıkartamam yazık çocuğa ama doktora gelip gitmeler olcak ister istemez
ben diğer bebeğimde almıştım o zaman bunlar vardı eee 2 yıl oldu nerdeyse şimdi olsa farklı bişiy alırdım mecbur kullancam alt üstü 2-3 ay falan ya nolcak

selam kızlar daha önce aldığımız cicileri koymuştum
şimdide yenileri koymak istedik bakalım beğenicekmisiniz
hastane çıkışımız amcamız hediye aldı sağolsun

parçalrını ayrı ayrıda çektim
çıtçıtlı badilerimiz

alt üst zıbın takımımız

önlük ve ağız bezimiz

battaniyemiz

şapka ve eldivenlerimiz

buda iç zıbınımız

işte babamızın aldığı benim bayıldığım alt açmamız

sırada tulumlarımız var ikisi 1 yaş için ama ne yapayım beğendim aldım

buda hediye çorabımız

buda eşofmanımız

buda babamızın oğluna aldığı ama gece boyunca kendi oynadığı helikopterimiz

Son düzenleme:
ayşecim hepsi çok güzel canımmmm alt aççma takımın süper :))) şimdide bunlar çıkmış çok hoş
herşeyi sarılı almışsıns ende sarıyı seviyosun sanırım

ayşe çok tatlı..güle güle kullanın..alt açma bizimkide aynı nerdeyse ama rengi pembe ve penguen şeklinde:)ayağındada biip diye öten bi oyuncağı var..sizinkininde ayağı ötüyordur belki.bende tesadüf eseri farkettim:))

bebek arabası olarakta beğendiğim bir model vardı exor 3 tekerlekli..fiyatıda çok uygundu..internetten buldum ama bursada satış noktası yoktu..allahım fabrikalarına kadar aradım ettim...eskiden bursada bi bayileri varmış onu aradım illa bu ürünü istiyorum ama görmeden alamam dedim..şimdi bu hafta getirtecekler arabayı bakalım..inşallah beğenirim ya ta nerelerden getirtiyorum arabayı))))ama adama dedim satış bi risktir beğenmezsem almam dedim.dengesiz olabilir falan filan.neyse getiriyorlar sağolsun...eğer beğenirsem alacağım.durun fotosunu koyayım size.

ayşecim hepsi çok güzel canımmmm alt aççma takımın süper :))) şimdide bunlar çıkmış çok hoş
herşeyi sarılı almışsıns ende sarıyı seviyosun sanırım

evt canım ya ben bayıldım buna eşimde kırmadı aldı sağolsun
ben erkekte mavi kızda pembe şartına karşıyım sarıyada bayılırım bebeklere çok yakışıyor

evt cnm seninkini görmüştüm bayılmıştım
bende oğluma kedili aldım hiç bakmadım belki bizimkide ötüyordur

bunun bütün set halinde olan fiyatı 550 lira...daha yeni piyasaya çıkmış tanıtım fiyatı gibi...
bide çok aşırı büyük değil bi mağzada bile arabayla gezilebilecek ölçülerde.....
çok büyük arabaları hiç rahat kullanamazsınız kızlar bendensöylemesi bence küçük pratik birşeyler bakın.özellikle tekbaşınıza taşıyabileceğiniz birşeyler olsun..tekerlekler çok büyük oldumu biyere sığamıyorsunuz ayrıca...manevra kabileyiti güzel olan küçük tekerlekli arabalarda var daha kullanışlı...
inş buaraba tam istediğim gibi ama gelsin heryerini inceleyeceğim

port bebeside 125 liraydı... hepsiburadada sanırım :/ yada başka bir site..siteyi hatırlayım bulursam link veririm. acaba benimkini gönderip bu pembeyimi alsam bende :/ geç kalmışmıyızdır acaba...

yazarım elzinilcim...buhafta gelecek bakıcam yakından incelicem..
buarada o pembe olan eski modeliymiş..aynı araba bunlar ama bu benim gönderdiğim yeni modeli..daha gelişmişiymiş.ben direk firmayla bağlantı kurdum baya bilgi aldım hakkında..daha firmanın eline bile yeni gelmiş yurtdışından yeni girişi olmuş...eski modelinden daha rahat ve daha dengeli herşeyi diyor aksamını falan baya övdü adam..queen diye bir model var ya piyasada..adam diyorki qeen olanlar dünyada bir numara ama fiyatları malum diyor...bizim arabamızda aynen o model ama şuan tanıtım fiyatlarımız set halinde ve çok uygun dedi...
ben bu hafta giderim aslında bugün giderim falan diyordum ama malum bursa spor şambiyon oldu ya herkez dışarlarda bide bugün kutlama varmış çok kalabalık.belki hafta sonu giderim canım

Bebeklerinz cicilerini güzel günlerde giysin inşallah....
Ben daha başlamadım alışverişe... Sıcağa kalmıyım erken başlıyım diyordum ama bir türlü fırsat bulamadım bişeyler almaya..
Sadece gittiğim ülkelerden ıvır zıvır aldım o kadar..
Almanyadan banyo termometresi ve sıcak su buyotu; Fastan 2 tane tulum ispanyadan bir battaniye aldım....
Ananesi de 2 çıtçıtlı body ve 1 tane 5li set almış....
Ama maalesef resim ekleyemiyorum şimdilik...
Toplu bi alışverişe çıkmam lazım, hepsini birarada eklerim, bu arada foto makineme de data kablosu almam gerekiyor tabiii resim ekleyebilmek için....

http://[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

bende bunu beğenmiştim..350liraydı ama benim bulduğum in sitesinde... eşim istemedi.. çok hoş bence

mopsy nin eklediği turunculuda güzel ama ben buna bayıldım desenine fln bunun fiyatı ne kadardı ? bide başka renkleri varmıydı
bu tür şeyleri ara renkler alalımki ilerde oğlumuzda olursa kullansın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…