2010 eylül annelerinin doğum sonrası kiloları

pembe50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
2.119
0
116
Nevşehir
Kızlar 9 aylık serüvenimiz nihayet sonlandı..

pekiiiiiiiii,kilolarımız ne alemde???

bebegimi beslemısız kendımız mı beslenmısız?????:):)

tüm bebişlere saglıklı ömürler diliyorum...

dogumla birlikte benden 8 kılo gıttı...eskı halıme gerı donmem içinuzerımde bı 8 kılo daha var onuda emzırırken vermek zor gıbı ama dıkkat edıcem bakalım....

doğumdan hemen sonra eve geldiğimde 7 kilom gitmişti.bebek 3 haftalık oldu 4 kilom daha gitmiş.ama doğum öncesi kiloma ulaşmama hala 8 kilo var :(

bende yazayım 49 kılo ıle hamıle kaldım

63 kılo ıle doguma gırdım

dogumdan ertesı gun 58.6gr

dogumdan 1hafta sonra 54kg

oglum 33gunluk sımdı 53.5kg ınsallah az kaldı

bu aralar tatlı buskuvılere dustum bakalım kılolar ne zaman gıdecek???????

bugün tam 50. günümüz 13 kilo gitti takıldım kaldım veremeyiyorum
hatta şuan helva yiyorum böyle yersem veremem tabi:)))))))

bende 9 kilo aldım hamileliğimde doğum yaptıktan sonra hemen tartıldım eskikilomdaydım şimdi biraz daha indi karnım yani şu anda eski kilomdanda zayıfım zaten kilo problemim vardı iyi oldu inşallah dahada kilo veririm kaydirigubbakcemile2

53 le hamile kaldm 68 le doguma girdim dogumda 8 kg gitti 40.gunumuzdeyz bu gun 2 kg verebldim uykusuz gecelerde tatli manyagi oldum verebilirmiyim bu ara daha blemiyrum ama bu haftadan sonra haftada 2 saat aksam bebek uyurken yuzmeye gidicem ins ise yarar..spor salonunun yakin olmasi avantajim galiba :)

doğum yapalı 23 gün oldu toplam 8 kilo gitti 70 kiloyum 55 insem süper olacak 40 gün dolunca pilatese başlayacağım arkadaşlar

kizlar siz cok iyisiniz ya. ben toplam 20 kilo almistim. dogumda tam ne kadari gitti bilmiyorum ama dogumdan 20 gun falan sonra 12 kilosu gitmisti. sonraki 1ay degisiklik yoktu ama son 1hafta 1 kilo almisim ve suan 61 kiloyum :((

bende yarın tartılıcam haftada 1 kere aynı gun tartılıyorum yarın yazacagım sızlere umarım gıtmıstır yoksa sınır bozucu bır durum bu arada kızlar ben yenıden tıcket factory yapmaya calısıyorum yazılım hatası verıyor kabul etmıyor nasıl yapıyorduk yardımcı olur musunuz

ben deli gibi her sabah aç karnına tartılıyorum hiç iyi bişey değil ama takıntı haline geldi
hep tatrıyı kaldırıcam diyorum yine tartılıyorum :S

Bende 56 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim doğumdan 1 hafta sonra 63. 20. günümde 62 kiloydum süt olsun diye herşeyi yiyorum :(( ben kilo veremiyorum yarın 1.ay aşımız var gittiğimde yine tartılcam eğer veremezsem bende spora başlamayı düşünüyorum eski kotlardan bol olan sadece 1 tanesine girebildim dün darlar beni bekliyo hala zayıflada gel deyiveriyo :))mafoldumben

benım 1 ay oldu dogum yapalı doğumdan önce son 10 gundur tartılmamıstım en son 16 kılo almıstım son hafta eklendıyse bılmıyorum,bugun tartıldım 8 kılom kalmıs dogum oncesı kıloma,42.5 la hamıle kalmıstım ama sımdı 41 e ınmek ıstıroum o yuzden daha 9-9.5 kılom var verecek ve sezeryandan 1 hafta sonra koşu bandında yuruyuse basladım hergun 4-5 km yuruyorum ona ragmen bu kadar kılo gıtmıs ben nasıl verecem bılmıyorum daha ne yapayım yedıklerımı abartmıyorum sütüm iyi gelıyor,karnım küçüldü çok az kaldı ama gel gor kı kalça almıs basını gıtmıs daha eskı kotlarıma gıremem,bayrama kadar 1 ay ıcınde nasıl gıder bu 9 kılo bılmıyorum,kızım oldu kız bebekte anne kalçadan alırmıs evet dogru hayatım boyunca bu kadar büyümemişti off gıdecek ama bı sekılde

ahhh eski kıyafetlerimmmm ahhhahhhh kalçam öyle bi genişlemiş ki olmuyor kotlarım

dogumdan sonra epey oldu tartılmayalı... bakalım ne kadar vermısım supriz olsun kendımeeeee

bende 63 le hamile kalmıştım 75 le doğuma gittim 12 kilo amıştım doğumdan sonra 7 kilo verdim daha doğrusu 8 kiloyduda 1 kilo geri almışım veremiyorum srtk 5 kilo daha versem olcekde popomun maşallahı var ya bide sütüm az oyüzden yemek zorundayım offf offf

kızlar süt olsun diye tatlı yemeyi abartmayın
bol bollllll su için sıvı tüketin
boşa kilo almayın sonra

Back
X