2010 eylul hamıslerı gelın bızde burdan konusalımm:::

selam arkadaşlar.Ben de 6+3 gebeyim.Sizlerin doğumu Allah nasip ederse ne zamana denk geliyor? Bir de şunu sormak istiyorum belki biraz erken ama doğumu nasıl düşünüyorsunuz?

merhaba arkadaşlar 8+5 günlük hamileyim mervem06 kısmetse 15,06,2011 de bebişimi kucağıma alıcam. eğer bi aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum..

hepiniz hepimz hyrlsyla kucagimiza alirz ins aminnn:)) bnde yrn 8 hftlk oluyrm ins meryemcim kismetse bnde 21/06/2011 de kucagima alcm bnde nrml dogum istyrm bnm rahm ters doguma ykin donr diyo doktrlr ama donerse ins nrml sn nsl dsnysn

merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle 9+4 günlük hamileyim s.a.t 2 eylüldü beklenen doğum tarihim 9 haziran ama bu da oğlum gibi aceleci olursa mayıs sonu da olabilir
anlaşıldığı üzere bu 2. bebişim oğlum da 1 mart 2010 doğumlu.. Allah izin verirse aralarında 15 ay olacak
ilk doğumum normaldi bunu da öyle istiyorum bakalım hayırlısı olsun
şimdilik ankaradan 2 kişi var sanırım benle 3 oldu
herkese sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyorum

bende 10 haftalık hamileyim çok mutluyum... hepinizi tebrik ederim :)inş çok rahat geçer sonuna kadar ..

hepiniz hepimz hyrlsyla kucagimiza alirz ins aminnn:)) bnde yrn 8 hftlk oluyrm ins meryemcim kismetse bnde 21/06/2011 de kucagima alcm bnde nrml dogum istyrm bnm rahm ters doguma ykin donr diyo doktrlr ama donerse ins nrml sn nsl dsnysn

canım senı arıyorum yoksun dıger sayfada sorun olmus sanırım neyse bılıyormusun bugun doktora gıttım bebısımın kalp atısını duydum verdıgın moraller ıcın cok sagol senınle aynı durumu yasayıp senınde olumlu sonuc alman bana cok ıı bır moral oldu buarada dıger ortak noktamzda benımde rahım tersmıssssss neyse bır sorun teskıl etmıyormus bu haber senınlede paylasmak ıstedım umarım hepımız sonuna kadar sorunsuz bır hamılelık gecırp saglıkla alırız bebıslerımızı kucaklarımıza

nerdeyse herks hazirn hadi hyrlisi ins hyrli dogmlr yaprz anne olmk ne zrms ya imdidn bsladi dsncesi :)bnde ank dan gln gldm ank sayilirm k.oren

slm cnm gunaydin sen bizden 2 hfta onden gidiysn hadi bakalm hyrlisi nsl gidiyo hamilelik

selam cnm ilk uc ay zor ve riskli donem olarak soyleniyo insaallah hepimiz bu ilk uc ayi hayirlisiyla atlatiriz..benim ilk hamileligim 3 ay once dusukle sonuclandi bu yuzden su uc ay beni endiselendiriyo:18:...Rabbim saglikla hayirlisini versin herkese...ben mide bulantilarimdan ve istahsizligimdan dolayi malesef 3 kilo vermisim.. sizin nasil istahiniz arkadaslar?bu arada Rabbim izin verirse dogum tarihim 06.06.2011

ya derya o topik bni gicik etti hamile hamile moralimi bozuyolr ya ama olmzki kimse tkmiyodu cnm cvp vern yoktu bnde restimi cktm ciktim... cok svndm cnm ya nasil gzl demi kalp atisni dymk insn daha ck hissediyo harketlri daha cok hycanlndirr o gnlri de grurz ins ne kdrlk oldu tm olarak nsl gidio bulnti fln vrmi ters rahm bi sorun teskil etmiyo once ck krkmstm ama ins donere hyrlisyla norml dogururz:)

evet cok guzel sımdı 7 haftalık ben senı arkadan takıp edıyorum:) bende bulantı var cok sukur cıkartmıyorum cok fazla ama hıcbırsey yemek ıstemıyorum en sevdıgım yıyeceklere bıle bakısım degıstıı ama zorluyorum kendımı senın nasıl gıdıyor ?evet ters olması sorun degılmıs genelde de donuyormus rahım

merym icin ozr dilerm mervem06

Önemli değil ysmnfzli,benim sat 24 eylül doğum 1 temmuz görünüyor ama bende kan pıhtılaşması var günlük iğne kullanıyorum bu sebepten benim doğum sezeryan gibi görünüyor o da biliyorsunuz 1 hafta falan öne atıyor.Neyse sağlıklı gebelik sürecimiz ve sağlıklı evlatlarımız olsun da 1 hafta önce ya da sonra olmuş çok da farketmez.Allah izin verirse yengeç burcu olacaklar,yengeçler de pek duygusal olurlar be!!:2:

cardinal merhaba,benim de 2 düşüğüm oldu ve ben de senin gibi ilk 3 aydan çok endişeleniyorum.3-4gündür bulantılarım var hele son 2 gündür zirvede ama en azından yaşıyordur ki bulantı yapıyor diye düşünüp bu halime bile şükrediyorum.Hatta daha kimseyle paylaşmadık 12.haftanın bitmesini bekleyeceğiz(dayanabilirsek tabii,çünkü ben çatlıyorum) Söylemememizin sebebi de yine sevdiklerimizi düşünmemizden,daha önceleri öğrendiğim gün sevinç çığlıkları ile söyledim sonrasında düşük olunca herkes çok üzüldü perişan oldu telefonlar susmadı.Neyse inşallah yolumuz açık olsun,bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…