Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiniz hepimz hyrlsyla kucagimiza alirz ins aminnn:)) bnde yrn 8 hftlk oluyrm ins meryemcim kismetse bnde 21/06/2011 de kucagima alcm bnde nrml dogum istyrm bnm rahm ters doguma ykin donr diyo doktrlr ama donerse ins nrml sn nsl dsnysn
slm cnm gunaydin sen bizden 2 hfta onden gidiysn hadi bakalm hyrlisi nsl gidiyo hamilelik
ya derya o topik bni gicik etti hamile hamile moralimi bozuyolr ya ama olmzki kimse tkmiyodu cnm cvp vern yoktu bnde restimi cktm ciktim... cok svndm cnm ya nasil gzl demi kalp atisni dymk insn daha ck hissediyo harketlri daha cok hycanlndirr o gnlri de grurz ins ne kdrlk oldu tm olarak nsl gidio bulnti fln vrmi ters rahm bi sorun teskil etmiyo once ck krkmstm ama ins donere hyrlisyla norml dogururz:)
merym icin ozr dilerm mervem06
selam cnm ilk uc ay zor ve riskli donem olarak soyleniyo insaallah hepimiz bu ilk uc ayi hayirlisiyla atlatiriz..benim ilk hamileligim 3 ay once dusukle sonuclandi bu yuzden su uc ay beni endiselendiriyo:18:...Rabbim saglikla hayirlisini versin herkese...ben mide bulantilarimdan ve istahsizligimdan dolayi malesef 3 kilo vermisim.. sizin nasil istahiniz arkadaslar?bu arada Rabbim izin verirse dogum tarihim 06.06.2011