- Konu Sahibi hayrish1401
tuxedo cnm güzel bir otel çileklimin dediği gibi manavgatta oteliniz inşallah güzel bir balayı geçirirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende cok istiyodum bu oteli,cok begenmistim
ama esim cok sessiz sakin olur diye istemedi sonra
ben ilk gördügüm an iste budur demistim...
imkanin varsa deluxe odalari sec derim
denize sifirmis odalar
terasa cikiyosun,sahildesin... sabah uyandiginda deniz hemen karsindaymis
ama otel sidede degil yanlisin var... manavgatta.
biz jolly den ayarladık cnm adam & eve oteline gidicez kısmetse tatil sepetinin afişlerinde görmüştümde ondan dedim ben antalya hiç istemiyordum ege tarafında istiyordum ama orası oldu bakayım cnm bende sana oteller yazarım buraya yerimseniben
adam & eve süper bir otel yaa kısmetse seneye erken rezervasyon yaptırırp mutlaka görmek istiyorum o oteli biz antalya tarafı beleği falan düşünüyoruz bakalım henüz karar veremedik sende yazarsan sevinirim
Crystal Admiral Resort Suites & Spa bu otel nasıl bilen varmı yada jolly turdan resimlere ve özelliklerine bakıp fikir verirmisiniz
Crystal Admiral Resort Suites & Spa bu otel nasıl bilen varmı yada jolly turdan resimlere ve özelliklerine bakıp fikir verirmisiniz
bence güzel canim.yorumlara falanda baktim,hic kötü yorum yok herkes cok memnun kalmis... sebnemin dedigi gibi sahilde degil direk,altgecitle geciliyormus
evet bende yorumlara baktım kötü yorum yok önemli bir etken benim için giden arkadaşımda çok beğenmiş yorumun için tşkler canım
benim icinde cok önemli yorumlar,her ne kadar cogu arkadas dikkat etmeyin yorumlara desede ben resimlere degil gidenlerin izlenimlerine önem veririm.
benim okudugumdao canim
servisi cok iyiymis, bi sikayetin oldugunda hemen ilgileniliyormus,en en en en önemlisi cok temiz bi otelmis.
biraz dista kaliyormus ama dolmusla manavgatta gidiliyormus 5-6 tlye.
gerci otel süper olunca insanin disari cikasi bile gelmez :)
umarim cok güzel bir balayi geciririz hepimiz opuyorumnanaktan
amin canim. benim dügünden cok balayi heycanlandiriyor
kocisimle cok güzel bi tatil yapicaz insallah opuyorumnanaktan
arkadasin o kadar övdüyse vardir bi bildigi, en azindan bu oteli ayirtirsan süprizle karsilasmayacagini bilirsin ve icin rahat olur.
acaba otel iyi mi kötü mü, hayal kirikligi yasicaz mi düsünceside rahatsiz eder insani