- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 318
- Konu Sahibi hayrish1401
-
hic süphen olmasin canim,denize de girersiniz..daha cok sicak olur burasi, sezon ekime kadar ama kasimda bile denize girenler varzemuszemus
mutluluk reçetem;
bu yaz antalyada balayına cıkmayı dusunuyoruz fakat otellerın fotograflarına bakıp karar vermek cok aldatıcı oluyor o yuzden yardımlarını rica etsem nasıl olur :)
daha once kemer göynükte phasalis e gıtmıstık fakat denizi çakıl. denızının kum olması bızım ıcın cook onemlı.
denızı kum olan neresını onerırsın ??
Nihayet biri denizi önemsemis kaydirigubbakcemile3
Canim Antalya-Kundu, Side ve Manavgat tarafi cok güzeldir deniz acisindan..
Canım ben nişalımı ikna ettim gibi antalya tarafı için uygun diyo. zemuszemus
Bana tavsiye edebileğin bir yer varmı?
kişi başı 150-160 TL yi geçmicek tabi.
08.06.2010-12.06.2010 arası..
canım bu kadar parayı gözden çıkardıysanız kesinlikle ve kesinlikle cornella de luxe i tavsiye ederim...muhteşem bir otel..hatta yılın en iyi oteli ödülünü aldı...rixos belek de güzel...
rixos premiumu bende çok araştırdım yorumlar çok güzel , ama ben sonra sungate i tercih ettim .
diğer söylediğin oteli bilmiyorum cnm
antalyada mayıstan ekime kadar denizden faydalanmam mümkün sanırım ve çok güzel otelleri var ama denizseverseniz kemerden ziyade belek side tarafını öneririm voyage sorgun bence balayı için çok güzel bir alternatif ve rez. bugün yaptırırsanız denize bakan odalarda 4 gece 2 kişi 856 liraya kalabiliyorsunuz =) araya tur girerse ve balayı indirimi olursa daha da düşecektir tabi ki! yine de mekan seçerken yolu da gözönüne almak lazım :S