Arkadaşlar sonunda mekanımızı kesinleştirmiş bulunmaktayız. Bahçeköy- Sarıyer "Event Garden"da olacak düğünümüz:)
2010 yazı malum biraz kısa, çünkü 10 Ağustos'ta Ramazan başlıyor. Ondan elinizi çabuk tutun derim. Görüştüğümüz birçok mekanda bazı haftasonları kalmıştı. İnsanların hızına inanamadık ve biz de işleri hızlandırdık.
Dikkat edin o tarih kandile denk gelmesin. İnternette araştırın. Tek bildiğim kandil tarihi 9 Temmuz. Diğerlerine bakamadım. Ilgilenenler ve bunu önemseyenler için belirteyim dedim. Es geçilebiliyor bu çünkü. Onun dışında Istanbul'da bir çok havuzlu ve kır mekanından ve otelden fiyat aldım. Her tür yardımcı olabilirim:) Herkese kolay gelsin. Mekanı kesinleştirenler buraya gelsin de fikir alışverişi yapalım!kaydirigubbakcemile5
sea 1013 ama internette 9 u 10 bağlayan gün kandilmiş yani 10 gecesi problem yok ama kesinmi işte günde kayma yada yanlışlık olmuşmudur şansımıza artıkkkk
12.06.2010 cumartesi akşamı düğünümüz :asigim:
canım 8i 9 a bağlayan geceymiş kaydirigubbakcemile5
havuzlu ve otel fiyatları konusunda biraz bilgi verebilir misin? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sevgili dqueen, kişi başı 50 tl ye kadar bi yer bakıyoruz. yeni düşüncemiz nikahtan snra 100 kişilik bi davet vermek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?