2010 gelinleri buraya!

havuzlu ve otel fiyatları konusunda biraz bilgi verebilir misin? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şimdidien her yer full çekiyor ramazan yaza denk geldiği için. bir an önce bakmanızı tavsiye ederim.

ya temmzuda evlenecekler bile mekanı ayarlamış bende 2010 geliniyim Allahın izniylen kıslar ama bi hazrlık yapmadık ya baharda falan düşünüoz şimdiden ayarlamakmı lazım salonu panik oldum

havuzlu ve otel fiyatları konusunda biraz bilgi verebilir misin? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım fiyatlar biraz yüksek. Genelde oteller kisi bası Euro uzerinden yapıyor. Kisi bası 80-100tl gibi. BAya pahalı. Havuz bası da kisi bası 50den baslıo. Tabi bunlara muzik organizasyon fln ekleniyor. Sen butcenizi soyle ona gore yardımcı olayım.

bizim düğün tarihi de belli değil bu belirsizlik beni öldürüyobüyük ihtimalle eylül ekim gibi olcak ramazan bitiminde:)hayırlısı olsun bakalım

kızlar bahçeşehir sayfiyenin fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?benimde düğünüm var bu yazz temmuzdaa ne zor işlermiş yaa

sormayın kızlar düğün tarihimiz ve yerimiz bizim de belirsiz. ben bu konuda çok aceleci davranıyorum. benim sevgilim biraz rahat davranıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Temmuzda olsun istiyoruz düğünü. bu gidişle mecburen eylüle sarkacak.şakkıdı

sevgili dqueen, kişi başı 50 tl ye kadar bi yer bakıyoruz. yeni düşüncemiz nikahtan snra 100 kişilik bi davet vermek istiyoruz

işte geldiimmmmmmm allah nasip ederse 10 temmuz 2010 :teytey: :sm_cool: :lepi: alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızla selam,bende 2010 gelini olucam :)benide kabul edin benide ... Yalnız yer bulamadım henüz.İzmirde en uygun kır düğünü İlkay kır düğünü yazmışsınız ama ben telefonuna ulşamıyorum.Yardımcı olur musunuz?

nihayet nihayet belli oldu düğüntarihi ve yeri :lepi:

İzmitte 18.07.2010 da evleniyorummmmmmmmmmm yuhuiiiii zemuszemusturkbayragi:içelim:alkisalkisalkis:sm_cool:

Bende 15.05.2010'da evleniyorum...ızmir'de Bordo Yeşil Restaurant'ta olacak.Kır düğünü şeklinde..Ama daha nikah için başvurmadık umarım geç kalmayız.Nikahsız düğün olmaz de mi :)

sevgili dqueen, kişi başı 50 tl ye kadar bi yer bakıyoruz. yeni düşüncemiz nikahtan snra 100 kişilik bi davet vermek istiyoruz

Bambicim o fiyata bir yer var: Ataşehir Taç Spor fakat 50tlye sırf yemek oluyor. Yani nikah düzeni ve süslemeler, muzik vs ekstra. TAbi gorusmekte fayda var derim. Bir de Tarabya'da She point var TED spor kulubunun. Orası da 50-60 civarıydı. Veya kokteyl dusunebilirsin. ITÜ Maçka'da da o fiyata vardı sanki. Haftaici dusunuyorsan kesin o fiyatlara olur zaten. Kolay gelsin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…