merhaba arkadaşlar ben de bu sonbahar evlenmeyi planlayanlardanım..Düğün için Hidiv kasrını ayarlamayı düşünüyoruz. Nişanı teknede yapmak istiyorum ama nasıl olur, kaça mal olur hç bişey bilmiyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
merhaba arkadaşlar ben de bu sonbahar evlenmeyi planlayanlardanım..Düğün için Hidiv kasrını ayarlamayı düşünüyoruz. Nişanı teknede yapmak istiyorum ama nasıl olur, kaça mal olur hç bişey bilmiyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
avrupa yakasında bakırköy civarında deniz kenarı mekanlar var mı? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Canım öncelikle Allah kolaylıklar versin,bende nişanı teknede düşündüm ama nisan da nişanlandığım için riske girmek istemedik...ben her tekneyi araştırdım diyebilirim sana geçen yaz...bak tatlım kimisi 50 tl den başlıyo kişi başı limitli alkol,kimi de 60-70 civarı,bence tek tek gezin tekneleri ayrıca bazıları catering yemekler sunuyomuş onu tavsiye etmedi bi tekne sahibi,öyle olanlar ucuz,bi de müzik de dj ile oluyo diğerleri extra...umarım biraz da olsa aydınlatabilmişimdir,bende düğün için telaşlıyım,karar veremedik mekana((
bende 2010 temmuzda wonderland'da düğün yapıcam ama bilmiyorum cnm hiç yapan yok burda sanırım sordum ama kimse cevap vermemişti banada. artık biz ayarladık ztn yer ayırttık yani ama sarı salon varya orası işte büyük olan salon yani bahçeside bize ait olucak. işallah güzel olucak yani hiç bi fikrim yok ama fiyatı fena değildi yemek menüsüde iyiydi ben ondan tercih ettim. bide sürekli kaç senedir düğün yapıyolarmış sonuçta. işallah güzel olucak bakalım:1rolleyes: hayırlısı senin içinde cnm işallah bi yorum bulabilirsin içini ferahlatıcak. benim için artık çok geç yorum zamanım geçti tuttuğum için
ewet ya... herhangi bir organizasyon yapana pek rastlamadımama kötü bişiler duymadım diyebilirim. bende artık tuttum kısmet walla şansımıza artık temmuzun kaçında olucak sizin:) biz yemekli yapmıycaz bahçede olucak bizimki tamamen açık alanda olması çok iyi aylarca araştırdım anadolu yakasında gezmediğim yer kalmadıkafamçokkarıştı
temmuzun 17sinde yapıcas cnm senin ne zmn?? ne kadara anlaştınız cnm. biz kişibaşı üzerinden konuştuk işte yemek menülü. ben pek bi yer gezemedim istediğim yerler dolmuştu ondan korktum tuttum burayı hemenkaydirigubbakcemile2
selam kızlar, benimde dügünüm 31 temmuz olacak gibi sürekli bir araştırma icerisindeyim
hala yer bakıyorum ve bircok yerle görüştüm yada mailleştim. yıldız teknik üniversitesinin bahcesi var kızlar birde catı restaurantı var (bogaz manzaralı) internetten yıldızcatı ve yıldızbahce diye bakarsanız görebilirsiniz. fiyatları kişi başı 50 tl
ayrıca anadolu yakasında yapmak isteyenler icin sabancı ögretmenler evi war bogazda denize sıfır fiyatları farklı menülerden oluşuyor fakat 35 - 50 tl'ye menüler var. a bide armada hotel var fiyatları 60 tl civarında.
ben hala yer araştırıyorum bu arada, kesinleştirince sizlerle de paylaşıcam.
birde kına gecesi icin avrupa yakasında yer arıyorum, tahminen 60 kişi olucaz ama cok pahallıya kacmak istemiyorum, tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
bizim 11inde canım beklerim gel walla sanada alıştırma olur:) bizde kişi başı 18tl üzerinden anlaştık kısmet artık walla inşallah güzel olur biz baya kalabalıkolduğumuz için yemekli yapamadık:S kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?