2010 gelinleri buraya!

ayyy yaaa cok canım sıkıldı yer bulamıcaz bıızzzz oofff

merhaba arkadaşlar ben de bu sonbahar evlenmeyi planlayanlardanım..Düğün için Hidiv kasrını ayarlamayı düşünüyoruz. Nişanı teknede yapmak istiyorum ama nasıl olur, kaça mal olur hç bişey bilmiyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

Canım öncelikle Allah kolaylıklar versin,bende nişanı teknede düşündüm ama nisan da nişanlandığım için riske girmek istemedik...ben her tekneyi araştırdım diyebilirim sana geçen yaz...bak tatlım kimisi 50 tl den başlıyo kişi başı limitli alkol,kimi de 60-70 civarı,bence tek tek gezin tekneleri ayrıca bazıları catering yemekler sunuyomuş onu tavsiye etmedi bi tekne sahibi,öyle olanlar ucuz,bi de müzik de dj ile oluyo diğerleri extra...umarım biraz da olsa aydınlatabilmişimdir,bende düğün için telaşlıyım,karar veremedik mekana((

avrupa yakasında bakırköy civarında deniz kenarı mekanlar var mı? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Var canım sahilde Ziya restaurant var Yağmur restaurant var ve diğerleri de türkü evleri ben sana samimi olayım biz kardeşimin sünnetini Ziya da yapmıştık şuan fiyatlarını bilmiyorum ama diğer yerler de kişi başı 50 gibiydi değmez oralarda yapmaya bence

kına mekanı arıyorum şimdi de maltepe civarıı bilmiyorumkismile

Çok teşekkür ederim canım sanada Allah kolaylıklar versin..Bende araştırmaya başladım, catering hizmetleri sunan tekneler uygun görünüyor..Kişi başı 30-60 tl arası firmalar buldum şimdilik. Tabi dediğin gibiyse iyice incelemek lazım..Aslında bi tekne kiralayıp cateringi ayrı bir firmaya yaptırmak daha güzel sonuçlar doğurabilir ama malesef İstanbul'da olmadığımdan araştıramıyorum. Bakalım inş iyi bir yer buluruz Bu arada sen nasıl bir yerde yapmayı düşünüyorsun düğünü.Düğün için mekan konusunda yardımcı olabilirm belki bende..

ewet ya... herhangi bir organizasyon yapana pek rastlamadım ama kötü bişiler duymadım diyebilirim. bende artık tuttum kısmet walla şansımıza artık temmuzun kaçında olucak sizin:) biz yemekli yapmıycaz bahçede olucak bizimki tamamen açık alanda olması çok iyi aylarca araştırdım anadolu yakasında gezmediğim yer kalmadıkafamçokkarıştı

Ben de avrupa yakası düğün mekanı arayanlardanım...Umarım iyi fikirler veririz birbirimize...Araştırmaya devam

temmuzun 17sinde yapıcas cnm senin ne zmn?? ne kadara anlaştınız cnm. biz kişibaşı üzerinden konuştuk işte yemek menülü. ben pek bi yer gezemedim istediğim yerler dolmuştu ondan korktum tuttum burayı hemenkaydirigubbakcemile2

bizim 11inde canım beklerim gel walla sanada alıştırma olur:) bizde kişi başı 18tl üzerinden anlaştık kısmet artık walla inşallah güzel olur biz baya kalabalıkolduğumuz için yemekli yapamadık:S kaydirigubbakcemile3

bende temmuz 2010 gelini olucam kısmetse :sm_cool: hepinize mutluluklar dilerimm:Saruboceq:

arkadaşlar selammm
aranıza yeni katıldım... 2010 kasım gelini olacağım inşallah bende. öncelikle herkese kocaman mutluluklar sabırlar ve bol şanslar diliyorum... birbirimizle herşeyi paylaşalım lütfen .. yardımlaştıkça hayat dahada kolay olur hepimize...benim nişanım temmuzda oldu sizlere çok güzel bir mekanı tavsiye etmek istiyorum;
ist. avrupa yakasındakiler için, küçükçekmece paşa garden restaurant. lütfen sitesine bakın... resimler gerçek. hani çoğu yer internetten fotoğraflarla şişiriyıor güzel gösteriyor ama biz ekipten garsonlardan ilgi alakadan ve ve ve özellikle tüm konuklarımız her giden yemekler müthişdi diyip durdu... çok süper bir işletmecisi var murat bey... insanı heleki bir gelini rahatlatmayı çok ii biliyor. bakın fiyatlarda müzik yemek sisleme video fotograf albümü ki bizim albüm fotoları k.çekmece göl kenarında yapıldı. fotografcıya falan ayrıca para yoook taç süslemesi masa süsleri süpper 50 ytl gibi düşünün ortalama ama haftaiçi yada beyaz et seçenekleriyle ve sıkı pazarlıkla neler olur bilinmez. buarada pastası falan süpperdiiiiii... not: arkadaşlar bu müessesede alkol yok fakat sunu söyleyeyim ben alkol kullanan bir insanım özellikle tercih etmedim bunu bilin... tesettürlü olan arkadaşlarımız için çok daha uyguuun ama bahçesi süperrrrrrr

pasagarden restaurant mutlakaaaa bak canım

cnm hayırlısı olsun işallah çok güzel olucak yayerimseniben bende tam 1 hafta sonra vay be üstüste yapıyoruzboshayallersmile ne kadar çok ayrıntı var yaa kafam karışıo bazen. bu arada pasta vermiyolar dışardan getircekmişiz bi anlaşmalı pastane varmış işte ordan pasta fiyatı alıcaz sen nerden düşünüosun?

Bende avrupa yakasındayım paşagarden i duymamıstım , internet sitesinden baktım güzel bir yer.Biz 150 kişi olucaz gibi..Bir de yemekli düşünüyoruz fiyatlar konusunda bilginiz var mı?

Paşa gardenı cok begendım. Bende içkisiz düğün mekanı arıyorum. Bıldıgınız yerlerı paylasırsanız memnun olurum

kızlar benim de 3 ekimde nikahım olacak.Atakule Nikah Salonunu ayarladık bakalım,gerisini de yavaş yavaş yapıcaz.Siz gelinlikleri ne yaptınız?aldınız mı diktidiniz mi?

Herkese Merhaba bende 2010 temmuz geliniyim. Bizim ilk düşüncemiz nikah ardından yemekli ve müzikli eglence tabi en yakınlarımız ile. Yada uygun fiyatlı kokteyl tarzı bir düğün Öncelik avrupa yakası ama Anadolu yakası da düşünülebilir. Wonderland a bende baktım gerçekten hoş bir mekan fiyatlarda uygun ama hala karar vermiş değilim fikirlerinizi bekliyorum. Hepinize kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…