Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

bence gelinliklerin birçoğu çok güzel... opuyorumnanaktan
paylaştığın için teşekkür ederim okypete...
bazen sırf ilgi çekmek,polemik yaratmak için olumsuz yorum yapanların olduğunu düşünüyorum bu sitede..klava:

sağol canım
yazına,katılıyorum...yani bu kadar gelinlik arasından, bir tane de mi ,güzel gelinlik ,olmaz.
beni anladığın, için tekrar,teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyide arkadaşlar beğenmeyebilir neden bu kadar sorun yapıyosunuz?CADIARZU dünyada 100 tane gelinlik yok birçok gelinlik var bende beğenmedim birkaç tane dışında onlarda fena değil. burasıda diğer bazı siteler gibi guruplaşma sitesi galibaCADIARZU kız beğenmemiş nerdeyse kızı dövücekler yahulmaz:

ne gruplaşması Allahaşkına
hepsi sade diyor bakın bakalımbir tane yokmu ,sade olmayan.
hepsi sade mi
verdim sf.ları..
hatta daha geriye gitmedim.oralardada var gösterişli modeller..onlar sadeyse diyorum bende şimendiferim.
burada şatafatlı modellerde var.ne dövmesi.
o beni dövecekti.yazısını okumadınız galiba. burada enaz 300 gelinlik var.
bir tanesini bile beğenmeyenden tekrar ediyorum,art niyet ararım.

ayy dur. bir dakika,
ooo
tek mesaj .ve ilk mesaj, buraya yazılmış.
2ci nick . bu kadar belli etmeyin ya.delikafadulden

şu ana kadar hiç kimseye yorum yazmadım bu o kadar çok dikkatimi çektiki çok enteresanCADIARZU karşılıklı hakaret var bence birkaç tane beğendim fena değil diyorum. herkes beğenmek zorunda değil dediğim gibi dünyada sadece bu gelinlikler yok. zevk meselesi kim ne derse desin sizde kulak asmayın olsun bitsin tartışma yaratmaya gerek yok yanlış anlamayın yani saçma bir tartışma geldi bana birbirinizin zevkleriyle yarış içersine girmeye hiç gerek yok lmaz:

Hepsi biribirinden değişik ve zarif...Beğenmeyen küçük oğluna almasın...kaydirigubbakcemile3

konumu sizin sabote etmenize izin vermeyeceğim. 2ci nicklede olsanız.
artık yazılarınıza cevap vermiyorum.

konumu sizin sabote etmenize izin vermeyeceğim. 2ci nicklede olsanız.
artık yazılarınıza cevap vermiyorum.

aman tanrım 2. kez başıma geliyor.acaba ben ne yapıyorumda beni başka birisiymiş gibi görüyolar? bir yerde daha olmuştufisfisfis beni ayşegül sanıyolardı:roflol: diyorum ayşegül kim? onlar hala üsteliyolardı. modamı oldu bu? kardeşim ben neden 2.nick alayım hiç işim yoktu hey allahım bende çok meraklıydım cevaplarınıza içimden yorum yazmak geldi yazdım benden bu kadar bu ne içim şeydir hala anlayamadımCADIARZU

şakkıdı

devam edeyim ben,

st.pucchi.

sağol canım.
inan bu konuyuda bu şekilde mahvettiler.emeğede saygı yok.
insanın konuyu sildireceği geliyor.

okypete ilk defa msj yaziyorum bu konuna ama lutfen silme
temmuzda evlenicek biri olarak bana hizir gibi yetistin
sen bu konuyu acana kadar begendigim gelinliklerin resimlerini dosya tutuyordum ama sayende gerek kalmadi sectigin gelinlikler birbirinden guzel
eline emegine saglik okypete

teşekkür ederim. bunları duymak çok güzel.keşke bunlar olmasaydı. umarım, devam etmezde bende paylaşımımı sürdürürüm.....
bu arada, sana şimdiden mutlulular ,diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…