Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

ben kaçırmışım ; gelinlikler beğenilmemiş demek... ohaoldumsmile

yahuu okypete senin yüzünden hayatımda ilk defa evlenmek istedim ben yaa... alsanaalsanasmile

ben kaçırmışım ; gelinlikler beğenilmemiş demek... ohaoldumsmile

yahuu okypete senin yüzünden hayatımda ilk defa evlenmek istedim ben yaa... alsanaalsanasmile

evet canım. bu kadar sayfa arasında 1 tane bile güzel gelinlik yokmuş.üstelik hepside sadeymiş. aradaki bir yığın gösterişli gelinlikler görülmemiş yada görülmek istenmemiş demek ki:hulya:...

ilk baştakiler gerçekten çok sade (ama ben bayılmıştım :) ) ama son sayfalardakilere sade demek yalan olur.belki o arkadaş baştakilere bakıp ileriki sayfalara bakmamıştır.hepsi böyle diye.ama benim gibi bu sayfanın müdavimleri olanlar gelinliklerin modellerini gayet iyi bilirler :)
okypete ya sen güzel sanatlar yazmısısın ya mesleğine tasarımcı mıısn?öleysen eğer bi modaevi aç şekerim bu zevkle herkesler bayılır tasarımlarına

okypete olumsuz yorumlar seni etkilemesin canım ben eklediğin modelleri çok beğenerek takip ediyorum emeğine sağlık...

işte ,bakmadan hepsine kesin ve net konuşmayacak.bir tane güzel yok.ayrıca, hepsi de sade, derse,işte o zaman,bende buna şaşarım.
yok canım.
ben arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum. sanatın tarihini okudum yani.
sağol güzel sözlerin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
ışte bu gelinlik topiğ çok güzel olmuş okim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
Her topikte çok fazla model olmuyor.
Ama burda baştan sona herkese hitap edebilecek kadar çok model var.
Ki kaldıki modeller ne kadar nostaljik ve romantik olsada tam günümüz modası.
Benim gibi kararsız bir insanın bile kendine gelinlik bulabileceği harika bir yer olmuşbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…