2010 Haziran Anneleri Aşerme Topiği =) Midesine güvenmeyen girmesin!

offfff canim neler istemediki,ilk zamanlar gözümün önünden pideler,lahmacunlar,kebaplar,dürümcokacimcoook ,sonra limon off üstünü tuzlayip,yine canim istedi.akannehirmeyveye cok düskünlestim.portakal,yesil elma,kivi,nar bunlari cok yiyiyorum.hele birgün canim ayva cekti her yer kapanmisti esime söylemistim haberi vardi.esimin karsisindan türk marketinin sahibi geliyormus esim onlara söyleyince hemen yazik Allah razi olsun marketi acip bana ayva göndermislerdi.ayvayi görünce altin bulmusa döndümdelikafadulden.birgünde esimle yemege gittik.ikimizin canida yemekten sonra baklava istedi.cokacimcoookmalesef ordada yokmus,burada meshur olan baklavaci var bize bayagi bir uzak,hic üsenmeyip oraya kadar gitmistik.benim canim ne isterse esimde üffffff simdi olsada yesek diyorcokacimcoook

ya bizdede aynı durum var hatta eşim sanki hamileymiş qibi
benden daha çok aş eriyor kaydirigubbakcemile3

ya ben dondurmayı ıkı haftadır yıyorum canım suanda sadece cılek kıraz ve yesıl erık ıstıyo
pazarda cılek var ama zmanı olmadıgı ıcın almak ıstemıyodum ama
gecen gün dayanamayıp aldım cokacimcoook napimmm

ya ben dondurmayı ıkı haftadır yıyorum canım suanda sadece cılek kıraz ve yesıl erık ıstıyo
pazarda cılek var ama zmanı olmadıgı ıcın almak ıstemıyodum ama
gecen gün dayanamayıp aldım cokacimcoook napimmm

bende yılbaşı qecesi erik aşermiştim
nereye sorsak beyoğlunda bulabilirsiniz dediler
o qece alamadık ama bütün qece boyunca erik diye sayıkladm durdum
ertesi qün eşim hemen qidip erik aldı
ufak bir poşetin içinde 5 tane var fiyatı 25 ytl..
eşim bana 2 poşet aldı
qetirir qetirmez bi poşetini buzlu buzlu yedimm
diğerinide buzlukta saklıyorum her ihtimale karşı bilmiyorumkismile

of canım hep patates kızartması çekior yaa
ama kilo alıcam diye yiyemiorumm bilmiyorumkismile

çok şükür kocis dondurmamı aldııı
dünde canım kola çekmişti qitti ufak kutu kolalardan aldı ki fazla içmiyeyim die sempatiksalakcinni

Kızımın hamileliğinde kış günü karpuz sayıklıyordum ki buldu eşim....Şimdiki hamileliğimde Kavun du kızlar....Bir kere canın istemesin aklından çıkmıyor ne enteresan....Ama artık bulunuyor eskisi gibi değil...Bir de şeftaliydi onu çok aradık...meyve suyu olarak içtim yok illa şeftalinin kendisi olacak derken aranan bulundu...Açıkçası çözülmesini bekleyemedim buzlu buzlu yedim...

Back
X