Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aslında normal bi durum ama benimki biraz fazlaca su yutmuş nerdeyse midesinin yarısı su ile dolmuş boşaltamasaydı müdaha ederlerdi bebk kendiliğinden boşaltamazsa bi sorun olduğunu gösteriyormuş fakat ALLAHA şükür o gergin bekleyiş sonrası boşalttı kendiliğinden şu zilliyi bi an önce sağlıklı bi şeklide kucağıma alsaydım ALLAHIMMMM ömrümden ömür gidiyor her seferinde ona bişey olucak diye ya kızlar iki dakkada piskolojim bozuldu neler düşünüyorum bi bilseniz bebeğimi almaya kalkarlarsa nasıl kaçarım planları yapıyorum okadar yani :gitme: ama ALLHA şükür bişey olmadı zaten okadar ciddi bi durumda değilmiş
pipisinin resmini albümüne yerleştirmiştim bile :) ondan geçtim babası oğlumun pipisini arkadaşlarıma götürüp göstercem dir tutturmuştu öylece kaynamıştı konu dur bi emin olalım demiştik :) şimdide kız çıkıyo usg görüntülerinde bugün 14+5 olduk canım bakalım hafta sonu tekrar bakcaz cinsiyetine :) ama benim oğlan kıza döndü :) hayırlısı olsun inşallah ama benimde eşiminde gönlü hep kızdan yana gerçi oğlanada alıştırmıştık kendimizi :)
o Minik bedenler ALLAHA emanet canım sen içini ferah tut hiç korkma ben eminimki annesini üzücek bişey yapmaz hayata sıkı sıkı tutunutlar sen yeterki moraliini yüksek tut üzülme ALLAH bebeğinede sanada şifa versin ben biraz kestireyim erken kalktım kaydirigubbakcemile3
detaylı derken herzmanki ulturasyon işte canım ama görülmiek gibi değildiki kocaman simsiyah bişey var karnında doldurmuş kıpırdaamıyor bile bizede gösterdi biz çok heyecanlandık tabi ama neyseki boşalttı eğerki çocuk kendiliinden boşaltamıyorsa 12 parmak bağırsağından bi problem tıkanıkık olduğunun gösteresiymiş ve çok az rastlanan bi hastalıkmış ki ALLAHTAN öle bişey çıkmadı
Cnm çok geçmiş olsun umarım bi daha senin bu zilli kız seni böyle korkutmaz.Seni çok iyi anlıyorum bende ikiz gebelikle başladım 6 haftalıkken diğerinin kalbi durdu.Şimdide buna bişey olacak mı diye ödüm kopuyo ama Allah bebişlerimizi korur inş.Kötü düşünmemeye çalış.Biliyosun düşünce gücü diye bi şey varopuyorumnanaktan
TATLI CADI SENİN BEBİŞ KAC AYLIK?benim18+1 HAFTALIK.BENİMKİDE KIMILDAMIYO.HİÇ HİSSETMİYORUM.YATTIGIMDA ELİM SÜREKLİ KARNIMDA.OZAMAN HİSSEDİYORUM O DA NADİR:HAREKET HALİNDEYKEN HİÇ HİSSETMİYORUM...BENDE COK EVHAMLANIYORUM.BİRDE GRİP OLDUM SDÜREKLİ ÖKSÜRÜP KUSUYORUM.BEBİŞE BİŞEY OLCAK DİYE COK KORKUYORUMMMM....
slm kızlarr benımde karnım aagrıdıda uzandım bıraz.
Sevracım sen kac aylıksın???hemŞİreymİŞİn nerde yapıyosun??
Sevracım ben İzmİrde hemŞİreyİm.ama eŞİm İzmİtte.bende tayİn İsteyİp İzmİte gelmeyİ dÜŞÜnÜyordumda ondan sordum hangİ hastanedesİn dİye...
daemon,ukla,gunesim,özgecay,archimim niredesiniz huu
Sevracım ben İzmİrde hemŞİreyİm.ama eŞİm İzmİtte.bende tayİn İsteyİp İzmİte gelmeyİ dÜŞÜnÜyordumda ondan sordum hangİ hastanedesİn dİye...