2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar böyle araya dalmış gibi olucam ama bugün ilk defa karnımda seğirme hissettim 2-3 kez ardarda,tam göbek deliğimin orda.Bebek hareketleri için erken diye biliyorum ilk gebelikte ama sizce olabilir mi?

Yeğenimin şansı yeğeniminn kaydirigubbakcemile2

efet bencedeee bana böle guzl seylr pek olmz ehehehee şansım kıttr bebişim şanslı olack inşşşş kısmetlerler glıyor baksanaaa hepmzn bebişleri şanslı olcak inşş

ben kahvaltı yapıp qeliom kızlar çok kaynatmayın okuyamıom sonra kaydirigubbakcemile3

ya eşim yılbaşı kutlamalarından hiç hoşlanmaz bende oyle,ama biz bugun kafamızı dinliycektik,ne biliyim tv de hos şeyler olur onu izleyip uyurduk,bugun yada yarın farketmez benım uyuz olduğum hamile hamile misafir getiriyo bana

ozamn ara kaynanı dekı bişler yapında gelın de benm mıdem bulnyr de:D heheheeh ben bulntıdn ztn yapamymdaaa gıcklıgınada soelrdm ne buyaaa

Kızlar böyle araya dalmış gibi olucam ama bugün ilk defa karnımda seğirme hissettim 2-3 kez ardarda,tam göbek deliğimin orda.Bebek hareketleri için erken diye biliyorum ilk gebelikte ama sizce olabilir mi?
valla ben doktoruma sorarsan o bebek değillll ama bence bebek,ben de hissediyorum gaz hareketinden çok farklı

hahahhaha allahım ne adamlar var ya.
tabi patronlar zengin olsun köleleri tatil demeden çalışsın :mymeka:

kızlar aman maşallh dıyorum patronumun gozunu seveyım bize bugn ogledn sonra ızın verdı pasta keselım sonra gıdın dedı. aslnda izn yok ama :(

canım yaa saçmalığa bak... deseydin keşke arayıp anne siz gelecekseniz gelin ama bu hamile halimle başka birini getirmeyin lütfen diyee

bi ömür konuşmaz herhalde oyle yapsam,cok kaprisli

canım daha 4.ayı doldurmadıkki.20.haftada 4 ü doldurup 5 e baslamıcazmı?ben soranlara 4.5 aylık diyorum

kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı

evet canım vatan kontörsüz kalmasın diye yırtınıyoz
Vodfne dağtm mrkzndeyim ben canım

avrupa yakası dizisindeki patron vardı ya gelip çalışın çalışın diyordu.
bütün patronlar aynı işte

tatlı cadı daha 5.aya girmemişsinki.ben 18+1 im.bende daha girmedim.20.haftada gircez 5.aya...

20. haftada 4,5 aylık oluyorsun canım. zaten 4. ay bitince 5. aya girmiş oluyorsun zaten
tatlıcadı nın hesabı doğru yani yerimseniben

bi ömür konuşmaz herhalde oyle yapsam,cok kaprisli

benimkide öyle yaaa kadın 64 yaşındaydı tanıdığım zaman 10 sene geçti aradan geçen hafta annemlere geldi oturmaya halam yaşını sordu 67 dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anne sen 74 sün de bakiyim ne oluyorrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı

valla bendede oluyo o kuşum,göbek deliğimi oyuyo sanki

Back
X