- Konu Sahibi daemon
- #25.381
yaa ama bana cevap veren yok mu???????????? mafoldumben
ayyy kaçırmışım ya
ne sormuştun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ama bana cevap veren yok mu???????????? mafoldumben
ayyy kaçırmışım ya
ne sormuştun
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebişlerinin hareketlerini hissedenler karnının neresinde hissediyor sağında mı solunda mı kızlar solda hissedilir diyolarda doğru mu acaba erkeklerde hep sağda olurmuş acaba oğlu olupta solda hisseden var mı lütfen cevap
benimde ikinci gebeliğim 16 aylık bi kızım var kızım genelde solumdaydı bu da çoğunlukla solumda o yüzden merak ediyorum cuma günü belli olucak 17+3teyim bugün cevap yazan herkese teşekkür ederim birde şunu sorucaktım ben çok aşağıda hissediyorum neredeyse kasıklarımda duyuyorum tekmelerini normal mi acaba yaaa
benimde ikinci gebeliğim 16 aylık bi kızım var kızım genelde solumdaydı bu da çoğunlukla solumda o yüzden merak ediyorum cuma günü belli olucak 17+3teyim bugün cevap yazan herkese teşekkür ederim birde şunu sorucaktım ben çok aşağıda hissediyorum neredeyse kasıklarımda duyuyorum tekmelerini normal mi acaba yaaa
canımmm, daha küçükler hissisle alakası yokki ilk hamilelik olunca daha zor hissediliyormuş üstelik gerçi benimkide ilk hamileli,k ama ben çok dinliyorum kendimi geceleri belki ondan farkediyorum birde yatıyorum uzanıyorum pıt pıt parmak uçlarımlaHİSSİZMİYİM YAAAAAAAAAAAAAAA:'(senağlama
canım benim bebeğim 15 haftalık ve ben hiç birşey hissetmiyorum..... ne zaman hissetmeye başlıyorsunuz?
teşekkür ederim :ecrin_bebek:
![]()
KIZIM'a ördüm bu ciciyiiiiiii
ben göbek deliğimin alt tarafına koyduğumda sol tarafta orada hissediyorumbenimde ikinci gebeliğim 16 aylık bi kızım var kızım genelde solumdaydı bu da çoğunlukla solumda o yüzden merak ediyorum cuma günü belli olucak 17+3teyim bugün cevap yazan herkese teşekkür ederim birde şunu sorucaktım ben çok aşağıda hissediyorum neredeyse kasıklarımda duyuyorum tekmelerini normal mi acaba yaaa
çok çirkinmiş hiç de kıskanmadım ayrıca:dilcikar:
![]()
yivrumm sevsin teyzesi onuuuu![]()
![]()
canımmm, daha küçükler hissisle alakası yokki ilk hamilelik olunca daha zor hissediliyormuş üstelik gerçi benimkide ilk hamileli,k ama ben çok dinliyorum kendimi geceleri belki ondan farkediyorum birde yatıyorum uzanıyorum pıt pıt parmak uçlarımla
vuruyorum bi süre sonra tepki veriyor fındık kurdum benimm
ben 1 haftadır sol tarafımda kımıldanma hissediyorum. bazende içimde bir şey dönüyormuş gibi oluyor. daha çok erken hareketlerini duymam için ama nedir bu his onu da bilemiyorum
alla alla millete neki hissedebilirsinnn onlar ne bilcek karnının içindekinibiara hıssedıyrm dıyordum hep dalga gecyrlrdı artk onlrıda hısstmyrm dınlemyrmda bılerek hevesımı kırdılr yaa![]()